Pomoc s identifikací 3dfX karet
Pomoc s identifikací 3dfX karet
Zdravím všechny.
Našel by se tu nějaký člověk, který by byl schopen identifikovat jednotlivé kousky v mé sbírce? / cca 60ks V1-V5 /
Jsem z Č. Budějovic, ale nemám problém doject kamkoli po Č.R.
Pokud někdo z Vás má chuť a čas, napište mi soukromou zprávu a domluvíme se.
Děkuji Standa
Našel by se tu nějaký člověk, který by byl schopen identifikovat jednotlivé kousky v mé sbírce? / cca 60ks V1-V5 /
Jsem z Č. Budějovic, ale nemám problém doject kamkoli po Č.R.
Pokud někdo z Vás má chuť a čas, napište mi soukromou zprávu a domluvíme se.
Děkuji Standa
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s identifikací 3dfX karet
nebolo by jednoduchsie postnut fotky? ani nemusia byt velmi detailne, tak po cca 10 kusov kariet na jednej fotke by malo stacit na presnu identifikaciu drvivej vacsiny, tipujem.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pekna zbierka, aj ked az na zopar kariet od PowerColoru nevidim ziadne rarity. modnute/poskodene karty su maly minus, tych par skatul ale potesi. v kazdom pripade, ak to planujes predat, tak si prijdes na celkom slusne prachy.
ad identifikacia;
- 2x Voodoo5 agp ($400)
- 1x Voodoo4 pci ($300)
- 3x Voodoo3 3500Tv ($100)
- 10x Voodoo Rush ($50)
- 12x Voodoo1 ($50)
- 19x Voodoo2 ($50)
- 16x Voodoo Banshee (4 pci) ($50 agp, $75 pci)
- 20x Voodoo3 (2 pci) ($75 agp, $100 pci)
- 1x Voodoo3 3000 full retail ($100+)
- 1x 2the Max Banshee full retail ($100+)
- 1x MSI MS6168 ($100+??)
vidim par menej standardnych V1, a niekolko zaujimavych kuskov od PoweColoru (V3), ale na blizsiu identifikaciu nemam cas, obavam sa (resp bolo by treba detailnejsie foto). chod na priamo na 3df.cz, pod kazdou zalozkou je kopa fotiek identifikovanych kariet, s trochou prace by si mal vediet identifikovat 90% zbierky, co zostane znova postni v lepsich detailoch, a my to uz dohladame.
ad identifikacia;
- 2x Voodoo5 agp ($400)
- 1x Voodoo4 pci ($300)
- 3x Voodoo3 3500Tv ($100)
- 10x Voodoo Rush ($50)
- 12x Voodoo1 ($50)
- 19x Voodoo2 ($50)
- 16x Voodoo Banshee (4 pci) ($50 agp, $75 pci)
- 20x Voodoo3 (2 pci) ($75 agp, $100 pci)
- 1x Voodoo3 3000 full retail ($100+)
- 1x 2the Max Banshee full retail ($100+)
- 1x MSI MS6168 ($100+??)
vidim par menej standardnych V1, a niekolko zaujimavych kuskov od PoweColoru (V3), ale na blizsiu identifikaciu nemam cas, obavam sa (resp bolo by treba detailnejsie foto). chod na priamo na 3df.cz, pod kazdou zalozkou je kopa fotiek identifikovanych kariet, s trochou prace by si mal vediet identifikovat 90% zbierky, co zostane znova postni v lepsich detailoch, a my to uz dohladame.
Moc děkuji, moc jste mi pomohl
no v te jedne krabici je SiS ale to asi vis
z meho pohledu je to pekna hromada karet na jednom miste, ale nic extra vzacneho tam neni, takove to co se dalo masove koupit v obchodech v te dobe
nejcenejsi V5, V4 PCI a ty V3 Evilking, mozna ta deska se uz taky nevidi casto - samozrejme kaput kodary jako na kazde
z meho pohledu je to pekna hromada karet na jednom miste, ale nic extra vzacneho tam neni, takove to co se dalo masove koupit v obchodech v te dobe
nejcenejsi V5, V4 PCI a ty V3 Evilking, mozna ta deska se uz taky nevidi casto - samozrejme kaput kodary jako na kazde
Moc děkuji, jsem rád, že jsem našel lidi, co tomu ještě rozumí. Ja to sbíral cca před 10ti lety a od té doby je to ulozeno v krabicích:-)
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, zopar nas tu este beha.
uz len chodi, nie sme najmladsi
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Jen tak se ještě optám, koukal jsem na ebay, tam jsou ceny celkem slušné, o kolika penězích se cca bavíme v případě mé sbírky?
odhad Váš
děkuji
odhad Váš
děkuji
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokial to das na ebay po jednej karte a budes naozaj trpezlivy (najvyssie ceny ktore na ebayi povazujem za realne doplnene do mojho druheho postu), tak by si mohol dosiahnut na $5000 (ale rataj ze kym bude vsetko prec tak uplynie kludne aj rok). ano, ceny 3dfx kariet su dnes naozaj take strelene - este pred par rokmi by som V2 za $15 povazoval za drahu, dnes $50 nie je nic nezvycajne.
Mno to teda čumím za ty všechny karty jsem dal cca 10tis kč:-) před cca 10ti roky, nejdražšší co jsem koupil byli V5 - 1500,- a V4 za 1000.-:-)
Kdyby někdo pomohl a mel ucet na Ebay tak se nabízím Samozřejmně za nějakou úplatu ve formě % z utržených peněz.
Kdyby někdo pomohl a mel ucet na Ebay tak se nabízím Samozřejmně za nějakou úplatu ve formě % z utržených peněz.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, cca pred 10timi rokmi boli ceny asi najnizsie, keby som bol vedel tak vtedy kupujem na kila.
vytvorit si ucet na ebayi je dnes lahke, pokial mas zakladnu znalost anglictiny tak nie je problem - v podstate ti staci email a bezny bankovy ucet, zalozis si ebay, zalozis si paypal, vsetko prepojis, prejdes verifikaciou a mozes predavat, proces trva par dni kym sa vsetko aktivuje. potom pripadne kupis za hrst blbosti z ciny aby si mal zopar pozitivnych feedbackov, predas par prvych veci a potom sa to uz toci jedna radost.
pouzit niekoho s existujucim ebay uctom ako prostrednika mi pripada neprakticke, vsetky tie extra prevody a mozne komplikacie.. no neviem, z vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze predavat cudzi tovar je ostara. mozno by sa skorej oplatilo to potencialnemu prostrednikovi predat za povedzme nieco medzi 3-4 tisicmi a mat to z krku, s tym ze nech si to uz on potom preda, ale najst niekoho pobliz kto za vsetko vysoli niekolko tisic dolarov na drevo moze byt problem.
vytvorit si ucet na ebayi je dnes lahke, pokial mas zakladnu znalost anglictiny tak nie je problem - v podstate ti staci email a bezny bankovy ucet, zalozis si ebay, zalozis si paypal, vsetko prepojis, prejdes verifikaciou a mozes predavat, proces trva par dni kym sa vsetko aktivuje. potom pripadne kupis za hrst blbosti z ciny aby si mal zopar pozitivnych feedbackov, predas par prvych veci a potom sa to uz toci jedna radost.
pouzit niekoho s existujucim ebay uctom ako prostrednika mi pripada neprakticke, vsetky tie extra prevody a mozne komplikacie.. no neviem, z vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze predavat cudzi tovar je ostara. mozno by sa skorej oplatilo to potencialnemu prostrednikovi predat za povedzme nieco medzi 3-4 tisicmi a mat to z krku, s tym ze nech si to uz on potom preda, ale najst niekoho pobliz kto za vsetko vysoli niekolko tisic dolarov na drevo moze byt problem.
- BOSS
- Zlobidlo
- Kontaktovat uživatele:
za nejaku akciovu cenu by sme sa mohli dohodnut na nejakej voodoo4, 5 alebo 3 3500
Pepazdepa posli mi sukromnu spravu ak by si mal zaujem
Pepazdepa posli mi sukromnu spravu ak by si mal zaujem
486 dx4
Voodoo I, II, III
Voodoo I, II, III
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak s vsa-100 kartami za akciovu cenu by som nemal problem ani ja, smelo aj so vsetkymi. mam aj CZ adresu, keby nieco.
Uvítal bych někoho, kdo mi ty karty koupil všechny
Nebo pomohl za úplatu je prodat na ebay:-)
Nebo pomohl za úplatu je prodat na ebay:-)
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vedel by som to zobrat aj cele naraz, ale cena by iste nebola $5k - ako som spomenul, to je taka max realna cena na ebayi plus rok roboty/predavania po kusoch. ak chces predat v ramci CZ, a vsetko naraz, tak rataj nanajvys polovicu.