Ahojte,
kedze mi z mojho matched SLI zacala artefaktit jedna karta, podarilo sa mi zohnat druhu (dufajuc ) identicku z ebay. Detajly su v tomto threade:
viewtopic.php?f=15&t=3060
Problem je, ze mi nefunguje SLI - v spravcovi zariadeni vidim obe, no ovladaci panel len vyhodi error. Kazda z kariet funguje v single mode bez problemov. Co je sranda, tak mi nefunguje SLI uz ani s tou kartou co artefaktila (co viem ze bolo 100% matched) - chova sa to tak isto, co mi dava nadej, ze aj ta nova je identicka a problem je inde. Predtym ked som este nevedel, ze s tou starou je HW problem, tak som sa hral s ovladacmi - je mozne, ze je nieco dokafrane ? Co mam skusit ? Skusil som preinstalovat drivre (fastvoodoo aj najnovsie original 3dfx) ale nepomohlo to.
Screenshoty a fotky kariet: (ta s vacsou nalepkou vzadu je z ebayu)
SLI nefunguje s novou kartou
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: SLI nefunguje s novou kartou
ano, dokafrane to moze byt, win9x je v tomto pomerne notoricky. v kazdom pripade, na control panel sa predbezne vykasli, podstatne je ci sa hry spustia v 1024*768 - skusal si nieco? napr Unreal Tournament demo, je zdarma a na test glide idealne.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
pripadne zkus jinou desku, mas-li a cistou instalaci
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na to je este trocha skoro, este mame pred sebou
-cista reinstalacia systemu
-iny pci slot
-iny SLI kabel
takze moznosti urcite su.
-cista reinstalacia systemu
-iny pci slot
-iny SLI kabel
takze moznosti urcite su.
Caute, dnes skusim to demo. Neexistuje nejaky fix na ten control panel ?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
iste nieco vymyslime, ale najprv skusme ci funguju (ak ano, tak moje odporucanie pravdepodobne bude nahodit cisty windows).
No neuverite, ale isiel som vyskusat UT demo, tak som karty s5 zapojil (asi v inom poradi ? - ale to neviem). A cuduj sa svete, tak to ide bez problemov a aj control panel, kde mam SLI: Detected !
Zbehol som len na check 3dmark 99(5200 points) a 2000 (2400 points) s Celerom 533@800Mhz. Takze spokojnost. Evidentne tym V2kam prospieva silnejsi CPU.
Dik za pomoc ! Hoci skoda, ze neviem presne co tomu pomohlo, no s najvascou pravdepodobnostou zmena poradia kariet.
Zbehol som len na check 3dmark 99(5200 points) a 2000 (2400 points) s Celerom 533@800Mhz. Takze spokojnost. Evidentne tym V2kam prospieva silnejsi CPU.
Dik za pomoc ! Hoci skoda, ze neviem presne co tomu pomohlo, no s najvascou pravdepodobnostou zmena poradia kariet.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nebolo by to prekvapujuce. a ano, V2 sli su maxnute s cpu na tych cca 800MHz, viac zmysel nema (na Vogons mali niekde uhladnu tabulku).