Esoteria
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Esoteria
wohoo, necromancy (skoro sa mi nechce verit ze su to tri roky). myslienka na Esoteriu mi behala vzadu v hlave poslednych par mesiacov, a dnes ma napadlo ze skotrolujem ako su na tom je posledne verzie glide wrapperov - a vyzera to tak ze na dgVoodoo to uz beha (a podla vsetkeho uz pomerne hodnu chvilku). takze Rene, ak mas tu verziu ktora podporuje glide (ak nie, tak by malo stacit skopirovat glide exe z dema), od hw akcelerovanej Esoterie ta deli iba par klikov.
Nene..) Teda, kdyz jsem v emailu videl subjekt te notifikace, taky jsem hned zacal premyslet, kolik je to let. Diky moc za zpravu, dneska je pro me retro tak Mass Effect 3, a pritom ta krabice se stale jeste nehranou Esoterii stoji porad v polici. Nu, zda se, ze dozral cas na vylet do historie a dotazeni nejakych restu z davne minulosti, diky moc za info.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj. sranda je ze podla vsetkeho to funguje uz viac ako rok, a ja som si to proste iba nevsimol, co je pomerne neobvykle, pretoze wrappery a emulatory zvyknem kontrolovat minimalne, ale ozaj minimalne raz do roka (preto sa mi nechcelo verit ze je to uz tak davno co sme to tu naposledy riesili). tentokrat som to holt prestrelil.
daj vediet ci sa to rozbehne, momentalne stahujem veci a win7 masinka je uz zbalena.
daj vediet ci sa to rozbehne, momentalne stahujem veci a win7 masinka je uz zbalena.