Esoteria

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Bojim se, ze ja se muzu modlit uz jen ve zvladnuti emulace, do Booku mi Voodoo nepasuji. Presto je to aspon polovicni uspech, konecne to ma alespon nejakou snahu bezet.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

tak mam konecne rozbehnutu retail verziu na extra kompe s v1 (cez 3dfx exe z dema, zda sa ze s tym nieje ziaden problem, plus funguje to aj ako nocd), dal som znova feedback na nglide forum, snad sa toho chyti..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Jak jsi toho dosahl?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no pokial mas sfunkcnenu voodoo1, tak staci pouzit 3dfx exe z dema (prequelu), a beha to. ziadne anomalie som nespozoroval (teda rozhodne nie v prvej oblasti). pokusam sa ziskat 3dfx exe z tej druhej retail verzie,ale chlapek sa zatial nehlasi..
ObrázekObrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Esoteria

Příspěvek od ps47 »

wohoo, necromancy (skoro sa mi nechce verit ze su to tri roky). myslienka na Esoteriu mi behala vzadu v hlave poslednych par mesiacov, a dnes ma napadlo ze skotrolujem ako su na tom je posledne verzie glide wrapperov - a vyzera to tak ze na dgVoodoo to uz beha (a podla vsetkeho uz pomerne hodnu chvilku). takze Rene, ak mas tu verziu ktora podporuje glide (ak nie, tak by malo stacit skopirovat glide exe z dema), od hw akcelerovanej Esoterie ta deli iba par klikov.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Nene..:-)) Teda, kdyz jsem v emailu videl subjekt te notifikace, taky jsem hned zacal premyslet, kolik je to let.:-D Diky moc za zpravu, dneska je pro me retro tak Mass Effect 3, a pritom ta krabice se stale jeste nehranou Esoterii stoji porad v polici. Nu, zda se, ze dozral cas na vylet do historie a dotazeni nejakych restu z davne minulosti, diky moc za info.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jj. sranda je ze podla vsetkeho to funguje uz viac ako rok, a ja som si to proste iba nevsimol, co je pomerne neobvykle, pretoze wrappery a emulatory zvyknem kontrolovat minimalne, ale ozaj minimalne raz do roka (preto sa mi nechcelo verit ze je to uz tak davno co sme to tu naposledy riesili). tentokrat som to holt prestrelil.

daj vediet ci sa to rozbehne, momentalne stahujem veci a win7 masinka je uz zbalena.
ObrázekObrázek
Odpovědět