Chtel bych poprosit nekoho z fora, pokud ma nekdo na T613 telefonni kontakt, jestli by mi ho neposlal..
Bohuzel se s nim nemuzu jinak spojit, ani SZ, ani dopis postou nefunguje - kartu nemam a penize tez ne.
Bohuzel penize netisknu, abych je mohl rozdavat. Chtel bych nejdrive zkusit vsechny moznosti, nez s tim budu otravovat prislusniky SNB.
I: Ati Fire GL 9700 X1 AGP 8x 256MB
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: I: Ati Fire GL 9700 X1 AGP 8x 256MB
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Nepises pravdu.
Kartu jsi dostal jako vsichni ostatni. Pak jsi mi udajne psal nekolik SZ (ktere mi nikdy nedosly) ze je nejaky problem - karta nejede. To se stat muze, byla na ne dokonce zaruka, ale stejne by to nemelo cenu asi vracet. Po dohode jsi ji poslal zpet, at to omrknu, to potvrzuji - karta dosla, ale stale lezi doma zabalena. Podstatny fakt je, ze jsem ted nebyl 3 mesice doma, mam novy job, to je samozrejme muj problem a ne vymluva. POkud vim tak jsem ti mel poslat novy kus.
Dopis - o zadnem nevim, bud se ti vratil nebo ho prevzal nekdo jiny nebo jsi zadny neposlal tak jako ty SZ.
Nemam rad problemy a resim je hned, tady to vzniklo i kvuli me, proto moje stanovisko je, ze ti vratim penize zpet + postovne a je to vyresene. Nebudu zkoumat co s kartou uz je, je to dlouho, vsechny karty jsem tehda testoval aspon do systemu. Nejspis smula ze byla vadna, mohl jsi ji odpalit ty deskou nebo poskodit posta.
Je fajn ze to pises sem, protoze popravde domluva s tebou je "zvlastni". S nikym jinym jsem tady problem nemel. Pokud ano at to sem klidne napise, umim uznat problem, nikdo neni dokonaly a ne vsechno se vzdy povede
Takze se ti omlouvam za zpozdeni reseni problemu, to je na moji hlavu. Zbytek lidi je snad ok, tezko bych mel potrebu nekoho obirat o par stovek a jeste zrovna tebe.
napis mi SZ nebo radsi na mail tatra-613@seznam.cz cislo uctu kam to poslat
SNB - klidne tam zajdi, exekutorem uz mi vyhrozovalo tolik lidi z auker bazosu dost, zajimave je ze v 90% ti kde byl prolem kvuli nim
Kartu jsi dostal jako vsichni ostatni. Pak jsi mi udajne psal nekolik SZ (ktere mi nikdy nedosly) ze je nejaky problem - karta nejede. To se stat muze, byla na ne dokonce zaruka, ale stejne by to nemelo cenu asi vracet. Po dohode jsi ji poslal zpet, at to omrknu, to potvrzuji - karta dosla, ale stale lezi doma zabalena. Podstatny fakt je, ze jsem ted nebyl 3 mesice doma, mam novy job, to je samozrejme muj problem a ne vymluva. POkud vim tak jsem ti mel poslat novy kus.
Dopis - o zadnem nevim, bud se ti vratil nebo ho prevzal nekdo jiny nebo jsi zadny neposlal tak jako ty SZ.
Nemam rad problemy a resim je hned, tady to vzniklo i kvuli me, proto moje stanovisko je, ze ti vratim penize zpet + postovne a je to vyresene. Nebudu zkoumat co s kartou uz je, je to dlouho, vsechny karty jsem tehda testoval aspon do systemu. Nejspis smula ze byla vadna, mohl jsi ji odpalit ty deskou nebo poskodit posta.
Je fajn ze to pises sem, protoze popravde domluva s tebou je "zvlastni". S nikym jinym jsem tady problem nemel. Pokud ano at to sem klidne napise, umim uznat problem, nikdo neni dokonaly a ne vsechno se vzdy povede
Takze se ti omlouvam za zpozdeni reseni problemu, to je na moji hlavu. Zbytek lidi je snad ok, tezko bych mel potrebu nekoho obirat o par stovek a jeste zrovna tebe.
napis mi SZ nebo radsi na mail tatra-613@seznam.cz cislo uctu kam to poslat
SNB - klidne tam zajdi, exekutorem uz mi vyhrozovalo tolik lidi z auker bazosu dost, zajimave je ze v 90% ti kde byl prolem kvuli nim
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
Podivej se, ja jsem se chtel domluvit.
Na PM co jsem ti psal v ned úno 02, 2014 1:37 pm jsi neopovedel nic.
Na post v tomto vlakne z úno 13, 2014 12:47 pm jsi neodpovedel nic.
Na dopis, co jsem ti poslal 31.3. jsi neodpovedel nic.
Tak jsem tu napsal, jestli na tebe nekdo nema telefon, coz je nejrychlejsi reseni. Najednou se ozvat umis.
Komunikace se mnou ze je zvlastni? Zkus nekdy cist po sobe..
Posli penize zpet na ucet cislo 670100-2206305319/6210 a tim to bude vyresene. Pokud mozno, jeste letos.
Na PM co jsem ti psal v ned úno 02, 2014 1:37 pm jsi neopovedel nic.
Na post v tomto vlakne z úno 13, 2014 12:47 pm jsi neodpovedel nic.
Na dopis, co jsem ti poslal 31.3. jsi neodpovedel nic.
Tak jsem tu napsal, jestli na tebe nekdo nema telefon, coz je nejrychlejsi reseni. Najednou se ozvat umis.
Komunikace se mnou ze je zvlastni? Zkus nekdy cist po sobe..
T613 v pon pro 23, 2013 4:15 pm píše:Tak asi neumis odesilat SZ, protoze zadna takova nedosla, SZ nemam smazane x let dozadu, uz je mam skoro plne.
http://i810.photobucket.com/albums/zz23 ... 76f411.jpg
Vsechny karty jsem netestoval, asi jenom 3 kusy namatkove a vsechny byly funkcni bez problemu. Ok kartu mi posli zpet, poslu ti jinou.
To ze problemy resis hned snad ani nemuzes myslet vazne s takovym zpozdenim.. Ja chapu, ze se muze stat hodne veci, nova prace muze byt narocna, ale abys mi tady psal, ze lzu, ze jsem zadny dopis neposlal, ze neumim posilat SZ - to trochu prehanis.T613 v úte dub 15, 2014 10:15 pm píše:Nemam rad problemy a resim je hned, tady to vzniklo i kvuli me, proto moje stanovisko je, ze ti vratim penize zpet + postovne a je to vyresene. Nebudu zkoumat co s kartou uz je, je to dlouho, vsechny karty jsem tehda testoval aspon do systemu. Nejspis smula ze byla vadna, mohl jsi ji odpalit ty deskou nebo poskodit posta.
Posli penize zpet na ucet cislo 670100-2206305319/6210 a tim to bude vyresene. Pokud mozno, jeste letos.
Ozvat se umim, ja tady chodim denne. Pisu si SZ se trema lidma uz pres tyden. Zadne SZ na ktere bych mohl odpovedet tobe nemam, i kdyby jsi je posilal 3 mesice zpet uz to chapes?
Ten dopis bych sem klidne naskenoval, ale zadny bohuzel nemam. Ptal jsem se doma dvou lidi a nikdo nic neprebiral ani nevyhodil.
To mam jit jeste na postu delat bordel at mi ukazou kde se to ztratilo nebo kdo to podepsal?
Nevim zda tu ma nekdo telefon, urcite by se to urychlilo, napsal jsi sem, ja to konecne ctu a odpovidam ti. Driv to neslo protoze jsem nemel na co reagovat.
Nebudu se tady dohadovat o kravinach, rekl jsem ze to doresime takto a hotovo. Kartu ti uz posilat nebudu, vratim ti vsechny penize, je to ok nebo to chces jinak?
Ja bych se stydel nekoho podelat o 20kc natoz jeste tady nekoho na foru kde chodim x let.
Ano asi neumis posilat SZ, co ti na to mam vic rict. Chodim pravidelne na 10-15 for a nevim ze by me nekdo kvuli necemu takto hledal, utocil ze mi poslal SZ a nareaguji?
Nezlob se na me, ale mas me za debila nebo co?
Ty narazky si klidne pis dal, narazil jsem na horsi pripady nez jsi ty. Ostatni jsou spokojeni, jeden clovek ne, to se proste stane, neudelam s tim nic vic.
Ten dopis bych sem klidne naskenoval, ale zadny bohuzel nemam. Ptal jsem se doma dvou lidi a nikdo nic neprebiral ani nevyhodil.
To mam jit jeste na postu delat bordel at mi ukazou kde se to ztratilo nebo kdo to podepsal?
Nevim zda tu ma nekdo telefon, urcite by se to urychlilo, napsal jsi sem, ja to konecne ctu a odpovidam ti. Driv to neslo protoze jsem nemel na co reagovat.
Nebudu se tady dohadovat o kravinach, rekl jsem ze to doresime takto a hotovo. Kartu ti uz posilat nebudu, vratim ti vsechny penize, je to ok nebo to chces jinak?
Ja bych se stydel nekoho podelat o 20kc natoz jeste tady nekoho na foru kde chodim x let.
Ano asi neumis posilat SZ, co ti na to mam vic rict. Chodim pravidelne na 10-15 for a nevim ze by me nekdo kvuli necemu takto hledal, utocil ze mi poslal SZ a nareaguji?
Nezlob se na me, ale mas me za debila nebo co?
Ty narazky si klidne pis dal, narazil jsem na horsi pripady nez jsi ty. Ostatni jsou spokojeni, jeden clovek ne, to se proste stane, neudelam s tim nic vic.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
Ok.
Ten dopis zkusim zjistit kde skoncil, kdyz je to RR, na me adrese urcite ne.
Kolik stal? At to muzu pripocitat.
Ten dopis zkusim zjistit kde skoncil, kdyz je to RR, na me adrese urcite ne.
Kolik stal? At to muzu pripocitat.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
jak uz jsem ti psal, stal 29Kc
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
potvrzuju prijeti penez zpet