P: Krámy
Moderátoři: no-X, Moderátoři
P: Krámy
Jsem nucen zredukovat svoje PC haraburdí, takže je mi líto vyhazovat KT133 desku, něco Slot1 apod. Kdyby se toho někdo ujal budu jen rád. Pak tu mám mobo s PPro, nějaký SCSI krámy a Dual Slot1 komp. Kdo by něco chtěl, nechť se ozve, jinak to odsere chosen kterýmu to nadělim čecko a přece byste nechtěli aby měl kýlu
Do you Voodoo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: Krámy
Slot 1 - nemel bys nejakou i440LX desku? Rad bych rozjel PPro pres redukci. Popripade by se mi hodila i nejaka S1 fosna vhodna na OC - Abit BE6 II, Asus P3B-F, a podobne.
A co se tyce PPro... neni to takova ta obrovska quad CPU plachta?
Na SCSI bych uzivil 80MB/s (nebo lepsi) radic do PCI, ale to jen kdyby se prihodil k necemu dalsimu, samostatne to nestoji za tu praci s chozenim na postu...
A co se tyce PPro... neni to takova ta obrovska quad CPU plachta?
Na SCSI bych uzivil 80MB/s (nebo lepsi) radic do PCI, ale to jen kdyby se prihodil k necemu dalsimu, samostatne to nestoji za tu praci s chozenim na postu...
http://superstepa.rajce.idnes.cz/bazar#P1010005.jpg ?
Ale je to v pekelně těžkym IBM case, takže by bylo lepší kdybys měl spojku na Prahu aby to převzala
Ale je to v pekelně těžkym IBM case, takže by bylo lepší kdybys měl spojku na Prahu aby to převzala
Do you Voodoo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Huh, to je poradny zelezo. Spojku bohuzel nemam... a i kdybych mel, tak tohle je na muj vkus trochu moc velky. Uz se mi tady vali dve dual-CPU workstation a byt taky neni nafukovaci, takze prenecham ostatnim zajemcum. Myslel jsem spis obycejnou ATX desku, idealne s moznosti OC. Ted nedavno jsem prosvihnul aukci P2L97... tak treba se zadari nekdy priste.
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Já vim, že budu strašně OT, ale jak vidim tu základní desku na fotce, neušel mému zraku čip CL-GD5480 (grafika s vlastní pamětí na desce). Hned jsem koukl do datasheetu a poněkolikáté narážím u této generace grafik Cirrus Logic na:
"Low-resolution modes for Direct3D"
"Hardware support for Microsoft Direct3D software also enables a cost-effective 3D visual system"
"Accelerates software 3D performance."
...moc se chlubí Direct3D, ale čip velmi pravděpodobně není 3D akcelerátor. Má s tímhle někdo zkušenosti, jak to vlastně fungovalo? Předpokládám, že se to chovalo jako nějaký pseudo driver 3D akcelerátoru, který všechny transformace prováděl na CPU a grafiku používal pouze pro texturované fillování. Nějaký pamětník? No-x?
EDIT: Jsem moc OT, založil jsem nové vlákno ve správné sekci: viewtopic.php?f=23&t=2980
"Low-resolution modes for Direct3D"
"Hardware support for Microsoft Direct3D software also enables a cost-effective 3D visual system"
"Accelerates software 3D performance."
...moc se chlubí Direct3D, ale čip velmi pravděpodobně není 3D akcelerátor. Má s tímhle někdo zkušenosti, jak to vlastně fungovalo? Předpokládám, že se to chovalo jako nějaký pseudo driver 3D akcelerátoru, který všechny transformace prováděl na CPU a grafiku používal pouze pro texturované fillování. Nějaký pamětník? No-x?
EDIT: Jsem moc OT, založil jsem nové vlákno ve správné sekci: viewtopic.php?f=23&t=2980
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na tu sisku by som sa obetoval. mas nejaku cenovu predstavu? a link na konkretnu kartu.
http://pc.bazos.cz/inzerat/31466375/OCZ-DDR-Booster.php
Co totok? Nikdo?
Co totok? Nikdo?
Do you Voodoo?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dal som echo kolegovi ram manikovi, dam vediet v priebehu 24 hodin.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, beriem, takze ak to (na aukru) niesi ty tak ta poprosim vydrazit a pribalit k tej siske.
Na aukru neprodávám, přibalím
Jinak nechce někdo zvouček?
Gravis ultrasound (možná k němu najdu i instalační diskety)
http://superstepa.rajce.idnes.cz/pckram/
Jinak nechce někdo zvouček?
Gravis ultrasound (možná k němu najdu i instalační diskety)
http://superstepa.rajce.idnes.cz/pckram/
Do you Voodoo?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kolko by si za nu chcel? ked uz pojdes na tu postu..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, prihod ju tam.
Zeptal bych se na tu PPro desku a desky pro Slot1, co jsou zac - idealne model a výrobce ?
http://superstepa.rajce.idnes.cz/pckram
Dual Slot1, asus P2B-D, soyo D6IBA a nějakej GX440 server i s case, pak Ppro mobo ATX a deska s K6/2-450.
Ke všemu vedu CPU a ramky, nerad se s tím loučím, ale musí to bejt
Dual Slot1, asus P2B-D, soyo D6IBA a nějakej GX440 server i s case, pak Ppro mobo ATX a deska s K6/2-450.
Ke všemu vedu CPU a ramky, nerad se s tím loučím, ale musí to bejt
Do you Voodoo?