Relativne slusnu kartu mam-GF4Ti4600,ale pokial mi hra OpenGl-kova pobezi na voodoo2,tak radsej si ju zahram na nejps47 píše:glide2x a glide3x hry sa vzdy spustia na voodoo2 (to je hadam duvod preco si ty voodoo dvojky cpeme do novych masinek,nie?),opengl pre voodoo2 nepotrebujes pokial mas slusnu primarnu kartu (napr. geforce/radeon/matrox),pokial by si to chcel experimentalne vyskusat (alebo ak tvoja primary karta nepodporuje opengl
),odporucam minigl/wickedgl/mesafx (vsetko o nich najdes tu),original 3dfx ICD pre voodoo2 dost saje,ani sa s nim nezaoberaj..
hej,hej,vsak zhanam dalsiu Atrend-ku do SLIps47 píše:hezkyy.som rad ze to FAQ aj niekto cte![]()
mimochodom,a-trend je aj moja znacka 8)
uf,tak toto som potreboval aj ten zoznam hier,aj ako na ne ,odskusam,uvidim,potom pripadne pridem s dalsimi otazkamips47 píše:no ak nejaka hra podporuje opengl oficialne,malo by sa to dat lahko prepnut v nejakom konfiguratori,alebo priamo v hre.pri neoficialne podporovane opengl to byva tazsie,zvycajne sa opengl zapina editaciou ini alebo cfg suboru,a ten prikaz je vecsinou pre kazdu hru iny (vecsinou to ale byva nieco ako render d3d -> render opengl,nemusim zduraznit ze zvycajne tieto prikazy nikto nepozna takze sa to robi metodou pokus-omyl).uz dlhsiu dobu som pracoval na [url=http://www.inc_exe.szm.sk/finalupdate.doc]takom mensom projekte[/url] (nie vsetko je ale moja praca.mal som rozrobene aj [url=http://www.inc_exe.szm.sk/hlp/default_fix.htm]nieco dalsie[/url],kym mi to jeden vtipalek neskazil),ak chces priklad na editaciu ini tak si tam najdi hru Hitman 2 8) ..
maximum co som vytiahol z single voodoo2 bol Hitman3,a celkom sa to dalo,pokial viem tak aj doom3 by mal bezat,ale to uz asi hratelne nebude,tak isto unreal tournament 2004..dalsie hry rozbehatelne na voodoo2 najdes v tom zozname
je to mozne,nehadam sa,doom3 som osobne neskusal (ja viem hanba miwizzy píše:Jen malé doplnění. Je to asi subjektivní, ale mě Doom 3 na single Voodoo běhá hratelně. Až budu doma, zkusím na tom pustit ten doomovskej benchmark.