K: voodoo 2
Moderátoři: no-X, Moderátoři
K: voodoo 2
Zdravim,
mam v plane rozsirit si zbierku a popripade si aj poskladat nieco retro funkcne(takze funkcnost podmienkou).
Ideal je 2 x voodoo 2 kvoli SLI (priplatim za rovnake znacky), no nebranim sa ani viacerym kuskom od roznych vyrobcov.
Za SLI kabelaz + popr inu nutnu kabelaz/orig balenie takisto priplatim.
Dik
Pitr
mam v plane rozsirit si zbierku a popripade si aj poskladat nieco retro funkcne(takze funkcnost podmienkou).
Ideal je 2 x voodoo 2 kvoli SLI (priplatim za rovnake znacky), no nebranim sa ani viacerym kuskom od roznych vyrobcov.
Za SLI kabelaz + popr inu nutnu kabelaz/orig balenie takisto priplatim.
Dik
Pitr
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: voodoo 2
mam, ale su funglovky, takze cena by musela byt pomerne zaujimava.
Vies prihodit foto a detajly ?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?f=12&t=2399&p=37059&hilit ... mer#p37059
takze ak by si chcel dve, tak to vychadza na 31e iba aby som pokryl naklady plus postovne (inflacia za poslednych 5 rokov nezaratana). a to este musis ratat s tym ze by som tam chcel mat aspon symbolicky zisk.. je to pomerne dost, ale za identicke SLI sa holt priplaca, a za novotu tiez.
takze ak by si chcel dve, tak to vychadza na 31e iba aby som pokryl naklady plus postovne (inflacia za poslednych 5 rokov nezaratana). a to este musis ratat s tym ze by som tam chcel mat aspon symbolicky zisk.. je to pomerne dost, ale za identicke SLI sa holt priplaca, a za novotu tiez.
Ahoj,
ak k tomu je aj balenie, kabelaz, SLI kabel, tak co vravis na 50e ? Aby sme to nenatahovali
ak k tomu je aj balenie, kabelaz, SLI kabel, tak co vravis na 50e ? Aby sme to nenatahovali
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ak balenim myslis original krabicu, tak nie, tu nemam. inak je to presne ako na obrazku - karty, kable, cd, papiere. a za 50e sa ukecat necham.
Ok,
posli cez SS udaje na bankovy ucet a poslem ti peniaze. Obratom ti poslem udaje na mna.
posli cez SS udaje na bankovy ucet a poslem ti peniaze. Obratom ti poslem udaje na mna.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mas to tam.
Ok, platba odoslana. (mam aj screen) ak chces poslem na email.
d!~
d!~
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak je to na ceste, 1 trieda doporucene, skatula+bublinkova obalka+sacok+antistaticke sacky. snad to dorazi bez poskodenia.
Balik dorazil, vecer rozbalim
edit: tak karty su doma, balik bez skrabanca, tak snad su OK ..(nemam moznost vyskusat)
Dik
edit: tak karty su doma, balik bez skrabanca, tak snad su OK ..(nemam moznost vyskusat)
Dik