-HoNY- píše:3Dlabs Permedia 2V ???32MB??? SGRAM AGP 3Dlabs Oxygen VX1 32MB SDRAM AGP vypadá jak vyrobená v STB
Zatím pouze informativně jaká je hodnota?
Není to Permedia 2, ale Permedia3 aneb GlintR3. Je to docela good karta na CAD a pro multiprocesorové stanice
Za Permedii 2.... klíďo 400,- ale za Permedii 3? Kdopak ji má? Nebyla zas tak rozšířená.
3dfx.fun píše: ale za Permedii 3? Kdopak ji má? Nebyla zas tak rozšířená.
Na JČU katedře informatiky v ČB jsou jima naládovaný kompy ve třech učebnách
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Máš ještě ten Oxygen? Btw. já jsem ho koupil za cca 200Kč vč. pošty
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Nene, já se ptal ze zvědavosti. Karta má pěknej 32bit 3D obraz, ale není zrovna rychlá Ale mezi lidma jich moc není.
no-X píše:Nene, já se ptal ze zvědavosti. Karta má pěknej 32bit 3D obraz, ale není zrovna rychlá Ale mezi lidma jich moc není.
Mohl jsem mít ještě GVX ...ale ten člověk neví, co za to chce
Dokonce jsem někde četl, že má zobrazení ve 3D preciznější než konkurence. V té fobě se to srovnávalo s Quadro.
no-X píše:Nene, já se ptal ze zvědavosti. Karta má pěknej 32bit 3D obraz, ale není zrovna rychlá Ale mezi lidma jich moc není.
Mohl jsem mít ještě GVX ...ale ten člověk neví, co za to chce
Dokonce jsem někde četl, že má zobrazení ve 3D preciznější než konkurence. V té fobě se to srovnávalo s Quadro.
Tak zrovna tohle by se hodilo, Oxygen VX1 mam, ale GVX bude podstatne vzacnejsi i kdyz je to to samy, jen to ma navic svab na geometrii. Ovsem zalezi na cene - jako vzdy
no, s ohledem kolik to stalo nove je 2500,- v pohode ;o) rozumna cena je tak 1500,- to bych asi i dal
gl
Hmmm a to sem si myslel ze jsem pomerne naruzivej sberatel uz si to nemyslim
Osobne si radsi pockam jeste 2-3 roky a pak si ji vezmu nekde na srotisti za 20 Kc