ok, kolega na mna hodil tuto otazku, moja odpoved bola ktorakolvek ati karta s displayportom alebo FLEX, a ktorakolvek nvidia s jadrom keppler (tzn gf640 a vyssie), ale zda sa ze to ma hacik - vyzera to tak ze atiny tri monitory na jednej karte pod xp skratka nepodporuju (When running Microsoft Windows XP, Eyefinity technlogy supports a maximum of 2 displays). otazka znie, trpia touto limitaciou aj kepplery? priznam sa ze nemam zistene (co je dost hanba) ako maju keplery poriesenu podporu troch monitorov na jednej karte (jedine co vidim je ze nepotrebuju ziadnu saskaren s display portami, co je plus).
edit: tak zda sa ani nvidia to nezahoji.
tri monitory na jednej karte pod xp?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: tri monitory na jednej karte pod xp?
Nevím jak u AMD, ale u Nvidie je podpora "nestandardních" záležitostí v XPéčkách omezená. Nepodporuje SLI Keplerů, nepodporuje 3-way SLI a Quad-SLI (žádných karet), nepodporuje Surround v SLI (tzn. 3 výstupy) a nepodporuje hybrid SLI.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- Kontaktovat uživatele:
Quad SLI na XP funguje..... s 7950GX2
Co se tyce AMD, tak CF 7xxx na XP taky nejde (oficialne, mozna existuje hack). Ono je to stejne fuk, xpcka jsou uz davno prekonany a cpat je na moderni HW nema smysl.
Co se tyce AMD, tak CF 7xxx na XP taky nejde (oficialne, mozna existuje hack). Ono je to stejne fuk, xpcka jsou uz davno prekonany a cpat je na moderni HW nema smysl.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
A co Parhelia, ta by nestacila?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pc ma iba pci express a pci. najjednoduchsie riesenie (ktore som aj odporucil, kedze uz v case postovania tohoto topicu som si bol takmer isty ze sa pod xp neda rozbehat ani eyefinity, ani nv surround) je proste vrazit ku existujucej hd4200 (alebo co to tam je) pci verziu gt610. za 50e je problem vyrieseny.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
parhelia existuje i v PCIe provedeni. Ovsem za 50e to asi nebude..
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, preto hovorim, najjednoduchsie (riesenie) je prasknut tam dalsiu pci kartu. trocha skoda ze uz nedostat gf6200vky do pci, ako extra vystup by fungovali na jednotku a za polovicnu cenu.