Fastvoodoo2 VS Koolsmoky XP
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fastvoodoo2 VS Koolsmoky XP
..tak som sa nastval,a na par hodin som potyral svoju masinku (xp uz stejne zdochyna a reinstall sa neodwratne blizi ),cielom testu bolo porovnat Fastvoodoo2 a Koolsmoky drivery pre V2 SLI pod xp.testoval som glide2x (UT) a wickedgl opengl (q3 arena).v kazdej hre som nechal bezat timedemo tak asi 45 min.
vysledok: lepsi je Koolsmoky XP driver,ale s pouzitim originalnych glide2x/3x (v mojom pripade [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glides_radeon.zip]tie pre radeon[/url]).v nijakom pripade nechcem znevazovat autorovu tvrdu pracu,ale tie nove glide2x/3x su bety,a maju problemy (preblikovanie textur,napr counter-strike).pre pripad ze vam chyba 3dfx splash screen,treba si skopirovat do system32 subory 3dfxSpl2.dll a 3dfxSpl3.dll z lubovolneho driveru kt ich obsahuje (napr. Fastvoodoo2 ).
vyhody Koolsmoky XP driveru:
-jednoduchy,ziadne zbytocne vstupy v registoch (kt by mohli znizovat stabilitu)
-stabilnejsi (asi.s fastvoodoo2 mi to raz stuhlo v q3,s koolsmoky to bolo v pohode.zatial)
-je odstraneny control panel (pozor toto je plus,puvodny control panel je pod xp takmer nefunkcny a mne vdaka nemu casto padala cela display properties tabulka.leinen tweaker is your friend )
-netrpi mapmem errorem (teda toto som otestovat nemohol,ale reakcie boli v tomto smere pozitivne)
este budem testovat,uvidime..
edit: hodil som to aj do FAQ
vysledok: lepsi je Koolsmoky XP driver,ale s pouzitim originalnych glide2x/3x (v mojom pripade [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glides_radeon.zip]tie pre radeon[/url]).v nijakom pripade nechcem znevazovat autorovu tvrdu pracu,ale tie nove glide2x/3x su bety,a maju problemy (preblikovanie textur,napr counter-strike).pre pripad ze vam chyba 3dfx splash screen,treba si skopirovat do system32 subory 3dfxSpl2.dll a 3dfxSpl3.dll z lubovolneho driveru kt ich obsahuje (napr. Fastvoodoo2 ).
vyhody Koolsmoky XP driveru:
-jednoduchy,ziadne zbytocne vstupy v registoch (kt by mohli znizovat stabilitu)
-stabilnejsi (asi.s fastvoodoo2 mi to raz stuhlo v q3,s koolsmoky to bolo v pohode.zatial)
-je odstraneny control panel (pozor toto je plus,puvodny control panel je pod xp takmer nefunkcny a mne vdaka nemu casto padala cela display properties tabulka.leinen tweaker is your friend )
-netrpi mapmem errorem (teda toto som otestovat nemohol,ale reakcie boli v tomto smere pozitivne)
este budem testovat,uvidime..
edit: hodil som to aj do FAQ
Naposledy upravil(a) ps47 dne pon bře 14, 2005 4:46 pm, celkem upraveno 3 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v klasik v2 driveroch su splashe v samostatnych dll,koolsmoky ich ma priamo v tych beta glidoch (fuj to ale blbe zni),takze pokial chces pouzit s koolsmoky driverom originalne glidy (fuj to zni este horsie) a zaroven mat splash screen,musis hodit do system32 tie puvodne splash dll,original glide si ich uz potom najde (takze sa da aj kombinovat-ak chces mat povedzme stare 3dfx logo pre glide2x a nove pre glide3x,ziaden problem,staci nahodit prislusne subory)..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..este poznamocka ku koolsmoky vs fastvoodoo2 -na koolsmoky ovladaci+original glides ide hitman1 bez problemov (narozdiel od fastvoodoo2),cim si ma tento driver definitivne ziskal,hitman1 je totiz jedna z mojich nesmrtelnych klasik (ps47.co asi to cislo muze znamenat,ze jo ),a na radeone saje tezkym spusobem (fog )..