P: 3Dfx sbirka

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Ren
VIP

P: 3Dfx sbirka

Příspěvek od Ren »

Zdravim vsechny, mam na prodej svoji minisbirku. Jde o:
1x V1 MaxiGamer
1x V1 neznama (chladice nejsou originalni)
2x V2 Gainward Dragon 3000, perfektne chodici SLI vcetne kabelu, jedna z karet ma dokonce 110MHz pameti (fnuk :cry:)
1x V5 5500 PCI (100x fnuk :cry: ) Tady se trochu rozpovidam. Pro pripadne zajemce upozornuji, ze je to puvodne MAC verze, naflashovana na PC. Z toho vyplyva, ze ma funkcni DVI vystup (max 2048x1536) a je schopna provozu na 66MHz. Je to od 3Dfx to nej, co si muze smrtelnik :-) poridit na bezne pouziti. Z toho take vyplyva, proc nema originalni chlazeni, je hrich takovou kartu vystavit do vitriny, ale originalni chladice samozrejme mam a je mozne je snadno vratit, presto bych to kvuli jejich stari/hlucnosti nedoporucoval, pokud ma byt karta v provozu. Diky PCI si ji muzete pridat do aktualni herni stanice a diky DVI budete mit perfektni obraz od 3Dfx (neboli The way it's meant to be played ;-) ).

AGP.5 na prodej neni, jen doplnuje zatisi.:-) Ale pokud by nekdo mel zajem, jeste je tam nV Quadro FX 570, dlouho me k plne spokojenosti provazela Mayou a na to ma vykon vic nez solidni. O chlazeni plati vlastne to same, co u V5 vyse, v tomhle pripade ma dokonce plne pasivni chlazeni o 12C nizsi teplotu, nez originalni aktivni komar (ktery je samozrejme stale soucasti dodavky).

Jde o aukci, takze prihazujte, zadna PM, pouze tady verejne. S cenami se odrazte z praxe, eBaye a tady beznych cen. Pro to Quadro si odcetete slevu pro 3Dfx cleny 15% :-) z eBay ceny. Pokud jenom trochu mozno, budu rad za osobni predavku v centru Prahy, nesnasim moc dobre Ceskou Postu, ale to tady z nas asi nikdo, ze?

Obrázek

/edit: Jeste si trochu nostalgicky zavzpominam..Tuhle Voodoo 5 jsem si poridil zacatkem roku 2003, kdy jsem za ni na svem cerstve a jen pro tento ucel otevrenem (jak jsem si tehdy myslel) eBay uctu zaplatil jednomu kanadanovi neslusny peniz.:-) Od te doby pravidelne putovala mezi suplikem a PCI slotem, ale ted je cas se s ni rozloucit. Kupci zdarma pridam Arctic Cooling VGA cooler, ktery se da s upravami pouzit jako chlazeni, ktere fouka ze skrine. kdysi jsem to tak mel a nekde je tu obrazek, jen se mi ho nepovedlo najit...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Pani, tady je uz tak mrtvo, ze se ani V5 PCI neproda....njn. 10 let uz zkratka je prilis.
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Anebo ji už všichni mají o:)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jj,zlata era zbierania je nenavratne prec,ked nic ine..ale what the hell,skus mi spravit cenu na vsetko od 3dfx.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47> Ty jses tu primarni obchodnik a vis, kolik se co pohybuje.:-) V1 jsou zdarma, kolik myslis za Dragon SLI+V5 MAC? A jak to dostat na Slovensko, beznou postou?

edit: Podle eBaye to vypada na nejakych 120EUR po sleve, je to realna cena?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mam cesku adresu,takze no problem.platil by som asi paypalom,ak ti to nevadi..ale este si to musim premysliet.ad cena,sam neviem,musim mrknut ako to momentalne vyzera,ale na prvy pohlad to znie fajn.
ObrázekObrázek
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

I já už V5 6K nemam, bylo mi prostě nabídnuto víc než bylo kdy na Ebay za kartu a to tam byly vzácnější kusy i s trafem. 5500 PCI mam klasickou i MAC verzi, takže já se o to nepřihlásim, nechám jí někomu kdo jí ještě nemá. Těhlech se zbavit nehodlám, protože narozdíl od 6K maj reálnou použitelnost a já jsem teď začal masově stavět retro kompy, a tam se budou hodně vyjímat. 6K potřebuje různé glidy v různejch situacích aby se obraz horizontálně nerozklálad, přechod z glidu či OGL po NT občas způsobí výtuh, atd.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ejha,tak to bolo rychle..myslim ze mna kontaktoval ten isty clovek,a bol mimoriadne neodbytny-ze nemam zaujem pochopil to az ked som ho po piatom pokuse poslal do prdele s tym ze karta nieje na predaj ani keby ponukol 10 litrov (E).
ObrázekObrázek
oslice

Příspěvek od oslice »

V5 PCI je jeste kdispozici? Jaka je cena v CZK? mozna bych mel zajem
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

orientacny cennik je stale pomerne presny.inak bacha,to nieje v5pci,ale v5mac,cize dvi a vyssia cena..plus je aj to ze je uspesne flashnuta na pc.rozmyslal som ze to od Rena vezmem ako kompletku,ale ak mas seriozny zaujem tak ti to prenecham,a uspokojim sa s tym zvyskom.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Jeste jsem dostal i jedno PM od cloveka, co se sem neozval. Ma zajem? A kdo by tedy chtel co? Musite hlasit nabidku, nebo se nedohodneme..:-)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

podla pravidiel by mal prispiet sem,ak ma zaujem..ja by som zobral vsetko,ale tu v5 pustim,ak je seriozny zaujem od niekoho ineho.
ObrázekObrázek
oslice

Příspěvek od oslice »

Aha, diky za info Ps47, jeste by me zajimalo co to je to DVI? A jestli karta pujde normalne pripojit na obyc. LCD monitor?
A to se ta karta uchladi jen tema pasivama?

To Ps47 P.s. karta z portugalska jede-uz na ni hrajem Return to castle Wolfenstein :-) 4 mise
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no je to voodoo5mac:

Obrázek

cize pci,s dvi vystupom,a s BIOSom ktory umoznuje pouzitie v normalnom ibm pc. pasivy by to v dobre vetranej skrinke mali zvladnut,ale za normalnych okolnosti by som odporucil ofuk dodatocnym ventilatorom.
ObrázekObrázek
oslice

Příspěvek od oslice »

3litry nemam, ale schrastil bych 100% 2000 Kc-tot moje nabidka
zn.rychlost
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

to bude asi malo..inak potvrdzujem,ak nikto neprejavi seriozny zaujem,ja to teda za tych 120e vezmem,je to urcite fajn cena..aspon mala naplast na dochramanu dusu.

pre upresnenie-mam CZ adresu ktoru pouzivam na presne taketo veci,peniaze by som poslal asi paypalom,ak paypal nevyhovuje tak mozem poslat aj na ucet,ale to chvilku potrva (musel by som sa dohodnut s rodinou v CZ).
ObrázekObrázek
3dfxvoodoo5

Příspěvek od 3dfxvoodoo5 »

@Ren :

Hello,

I am interested to buy these items :

Agp2Pci :

Obrázek

V5500 PCI modded :

Obrázek

PM sent
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

since Ren is not around too often,I'll fill in some details for you-the first item is not for sale,and I have already made an offer for the second one.
ObrázekObrázek
3dfxvoodoo5

Příspěvek od 3dfxvoodoo5 »

@PS47 :

In english please what is the offer for second item i want ?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

the v5 5500? the current offer is 120e (including the rest of the 3dfx stuff-basically my intention was to take everything 3dfx related off of his hands).
ObrázekObrázek
Odpovědět