PCI bandwidth

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:Je to Messiho setup?
nie,je to niekto neznamy (edit: je to ten typek ktory skupuje 6000ky ako blazon,ja som ho poslal niekam,ale mnohi predali,stvara s nimi napr toto,a teda na svojej karte by som nieco take urcite nenechal spravit),viz par postov nizsie tu: http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.as ... hichpage=2

podla 3dmarku to vyzera ze karta ide na plny vykon-aj ked toto sa samozrejme neda overit bez toho aby na tom skusil spustit skutocne hry.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Taskr
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taskr »

Ten člověk je naprostej ďábel, odkud je? Musí mít hodně peněz na ty jeho pokusy. Na druhou stranu, čím méně bude V5 6000, tím budou mít větší hodnotu.
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

vynoril sa odnikial,a aj ked jeho pokusy s ruznymi redukciami su prinosne (ten obrazok 6k cez agp2pci 66MHz+pci-x2pci-e 8x je od neho),jeho agresivny pristup k moddingu 6k sa nestretol s pozitivnymi ohlasmi.penazi musi mat furu,za moju 6k mi opakovane ponukal ohavne sumy,preslo ho to az ked som mu natvrdo povedal ze by so mnou nepohlo ani 10k euro.

momentalne by som radsej zral suchy chleba nez zbavoval sa veci ktore mam rad.
ObrázekObrázek
havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

ad redukce:

Pokusy o rozjeti V5 pres redukce je sice zajimavy, ale stejne to nema valnej smysl. Mozna tak na projeti 3Dmarku, ale na hry to nepomuze. Starsi hry, ktery jsou vhodny pro 3dfx HW, behaj slusne i na obycejnych AXP/P4. A tem noevjsim stejne silnej CPU nepomuze, limit je v grafice samotny (nebo ovladacich).

S modovanim V5 6k taky nesouhlasim, jediny, ceho tim dosahne je zkraceni zivotnosti, pripadne i mechanicky poskozeni pri manipulaci s kartou. Ty megachladice ..... :puke: A OC ze 166 na 200MHz taky naprosto zbytecny - je to 20% vykonu navic, takze treba 15 fps -> 18 fps.... porad nehratelny, 100 -> 120 taky zadny zlepseni neprinese.

Ja osobne bych nedelal takovej mod na zadny karte, ani treba na ty nejobycejnejsi V3. Preferuju originalni vzhled. Nejvetsi upravu jsem provedl na V5 AGP, kterou pouzivam ve voodoo-PC, vymenil jsem puvodni ventilatory za novy...... a to jsem jeste pracne schanej takovy, aby mely presne stejny rozmery (40x40x6 mm) a sly prisroubovat puvodnima sroubkama.

Pocet vsech 3dfx karet na svete se uz jen snizuje, takze provadet takovyhle nebezpecny mody je z myho pohledu neakceptovatelny. Proto jsem si taky stanovil pravidlo - nikdy zadnou voodoo neprodat. A zatim (od roku 2006) pocet karet ve sbirce jen roste (v ramci financnich moznosti). :)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

valnej smysl ne,ale pokial mas na 6k aj agp2pci,tak je ta mensia investicia do intelackej dosky s pci-x slotom zanedbatelna,a predsa len,to core2duo sa s athlonom xp neda ani porovnat..a ak to funguje bez problemov,tak preco nie? taketo kombo dokonca strcis aj do beznej skrine. ak by som si niekedy robil special komp pre 6k, pravdepodobne by som to riesil tymto sposobom (kedze mam aj agp2pci).

ale uznavam,redukovat to este aj na pci-e je naozaj iba aby sa s najdrahsim megaprocakom dal prebehnut 3dmark..

ad ten zvysok,vacsina 3dfxerov to vidi podobne.

edit: podstatne lacnejsia a tiez plne dostacujuca doska by mala byt asus p5k ws,niektore shopy by ju este mali mat (u nas napr agem).
ObrázekObrázek
Odpovědět