VOODOO 4

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

iDeFiX píše: Já tam letos taky koupil svoji zatím jedinou V4 4500 agp, byla to klika, karta s krabicí, manualem a cenou Kup teď.:D

Chce to kromě peněz a štěstí i velký kus trpělivosti.
Co se týče ceny za Voodoo4, GF 9800 gt (kupovaná loni na Aukru)byla lacinější než ta VooDoo4 :wink:
Tu tvoji V4 jsem puvodne chtel ja :twisted:, ale pokud si pamatuju spravne, tak cena nebyla zrovna lidova, tolik bych bejval stejne nedal :oops: .

A 9800GT by urcite stala vic, nez moje V4, co jsem sehnal ted nedavno. :twisted: :twisted: :twisted:
iDeFiX

V4

Příspěvek od iDeFiX »

Jo cena skutečně nebyla lidovka(1700) ale co by pro sebe člověk neudělal, že :lol: Je funkční a skoro jako nová, žádný škrabance a podobný.
Co se týče GF 9800GT,byla to Asuska s gigem paměti a stála i s poštou 1100Kč.
No pak jsem potřeboval ještě jednu podobnou a klofnul jsem GF 8800GT i s
Accelerem za 85OKč když člověk odečte cenu toho chlazení byla za hubana.
Chce to kliku.
No můj nej kauf s VooDoo tam bylo V5 5500 agp s krabicí manual za 350 i s poštou 8-) .
Ten člověk snad ani nevěděl co prodává.
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Jo, tehdy jsem byl zrovna par dni na chate (bez netu). A kdyz jsem se vratil, tak jsem se nestacil divit, co vsechno se mezitim semlelo. :lol: Ale co uz, no. Zase se treba zadari nekdy jindy.

btw. nemas nejaky www stranky se sbirkou?
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

Jéje www stránky, já si pořád říkám že bych si něco takovýho jako má třeba Bezmozek taky mohl pořídit ale přiznám se že jsem na to nějaký lenivý.:( Na těch tvejch jsem taky očumoval.
Vždyť já to všechno nemám ani nafocený :? Karet mám už docela dost, tak snad se k tomu taky někdy dokopu.
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

No já asi nebudu ten správnej z koho by sis měl brát příklad, to spíš havli.
Ale je to na netu, takže co :roll: 8-)
Do you Voodoo?
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

Nač ta skromnost, svůj účel to plní a to je hlavní.Ty havliho stránky prostě jen odpovídají šířce jeho záběru co se týče hw.
Já bych navíc potřeboval nějaký návod na tvorbu www, něco jako www stránky snadno a rychle ve třech krocích :roll: Jsem v tomhle ohledu pole neorané.No jednou se přinutím.
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

Já byl taky pole neorané a abych to nezvoral uplně, jednu noční jsem pročetl http://www.jakpsatweb.cz/ a druhou už jsem měl stránky. Sice to podle toho vypadá, ale co 8-)
Do you Voodoo?
T613
Senior member

Příspěvek od T613 »

1700 je docela dost uz za AGP, ale komplet baleni je vec jina ... navic je to o tom ze V4 je malo a je k zamysleni jestli ji mit hned s krabici za 1700 nebo ji rok hledat za litr ...
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

T613 píše:1700 je docela dost uz za AGP, ale komplet baleni je vec jina ... navic je to o tom ze V4 je malo a je k zamysleni jestli ji mit hned s krabici za 1700 nebo ji rok hledat za litr ...
Tak, tak vystihnul jsi to přesně.Nakonec o většinu těch V4 co se objevily na Aukru jsem se pokusil ale nikdy mi to nevyšlo a ceny stejně většinou atakovaly hranice mezi 1000-1500 a to za samotnou kartu!
První V4 co jsem kdy měl v ruce byla ta od tebe a vzápětí se objevila ta s krabicí, dlouho jsem neváhal.Jo je to moje zatím nejdražší VooDoo :D
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ak si ok s cenou,ziaden problem,staci povedat a je tvoja.komplet cena (postovne,balne,vypalne atd) by vysla..hmmm,1800Kc,co takmer sedi aj s orientacnym cennikom.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
oslice

Příspěvek od oslice »

a je 100procent funkcni?
vypalne dobrej vyraz :-)

jestli je O.k(pro jistotu se jeste zeptej prodejce) tak mi ji vem

zájem mám
dobrá přes PM-zasláno

Všem co mi sem psali děkuji. NO, TAK OBJEDNÁNO. Nakonec jsem se rozhodl pro V5, protoze cena se lisi od V4 pouze par stokorunami a vykon je holt výkon. Až mi ta V5 dorazí dám vědět.
Naposledy upravil(a) oslice dne stř srp 10, 2011 12:42 am, celkem upraveno 3 x.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

predava ju ako funkcnu.v kazdom pripade,chybicka se vloudila,to niesu eura ale libry,takze tych 1800 sa este musi predelit 0.8731,co dava finalnu sumu 2060Kc.

ak je zaujem aj za tuto cenu,staci povedat,detaily poriesime cez pm.

poznamka-nieje nutne pouzivat "quote" v kazdom poste,a tiez nieje nutne nahadzovat viac postov za sebou,staci pouzit edit button. Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět