Neprectene posty
Moderátor: Moderátoři
Neprectene posty
Ahoj,
z niceho nic se mi prestaly zobrazovat neprectene posty. Dorazi oznameni, prijdu na forum, post vidim, ale vsechno ma porad jen prectene sedive ikony. Jeste nekdo, pripadne nejake napady co by mohlo byt pricinou?
z niceho nic se mi prestaly zobrazovat neprectene posty. Dorazi oznameni, prijdu na forum, post vidim, ale vsechno ma porad jen prectene sedive ikony. Jeste nekdo, pripadne nejake napady co by mohlo byt pricinou?
Jutes> Webkit je layout engine, neboli jadro browseru, typicky zastupce je Chrome. Ja nedavno switchnul z Gecka prave na Webkit, tudiz me napadlo, ze to mas spojitost.
Zkusme to jinak, je tu nekdo s Chrome, Chromium nebo Safari komu se neprectene posty spravne oznacuji, tzn. cervenou barvou pri otevreni hlavni strany fora?
Zkusme to jinak, je tu nekdo s Chrome, Chromium nebo Safari komu se neprectene posty spravne oznacuji, tzn. cervenou barvou pri otevreni hlavni strany fora?
Dik..Ren píše:Jutes>
Ja pouzivam Chromium a Operu ale sem chodim cez Operu, v tom by som problem nevydel, lebo zobrazuje vsetky prisprevky ale, robi mi to vacsinou pri "MISA" kedy az po vstupe zistim ze je tam vytvorena nova tema, alebo prispevok ... Obcas sa mi stane ze mi ohlasi novy prispevok aj pri mojich vlastnych prispevkoch co mi pri inych forach nerobi (nieze by mi to vadilo ale mozno to pomoze)
Teraz som si vsimol ze co napisem cez Operu tak v Chromium mi to zobrazi ako novy prispevok
myslim si ze phpbb 2.0
//edit: kazdopadne ja som spokojny s touto podobou a funkciami, viac netreba.
//edit: kazdopadne ja som spokojny s touto podobou a funkciami, viac netreba.
Naposledy upravil(a) socket dne stř úno 02, 2011 2:12 am, celkem upraveno 1 x.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]