neni lepsieho webuBob van Sikorski píše:teda ale linkovat přímo diit, shame on you
nVidia GTX580 (G110/G100 edited?)
-
- ex certifié fanATIque
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nVidia utratila 2 miliony dolarů z teselaci v Crysis 2 - hru ale čeká zpoždění...
http://www.kitguru.net/components/graph ... ct-delays/
http://www.kitguru.net/components/graph ... ct-delays/
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- ex certifié fanATIque
-
- ex certifié fanATIque
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
super, takže po...
TnL roccckkkksss!!!
HDR roccckkkksss!!!
SLI roccckkkksss!!!
Quad SLI roccckkkksss!!!
PhysX roccckkkksss!!!
... tu máme ...
This is our version of a city. Now the difference is... this city is... TESSELLATED!
TnL roccckkkksss!!!
HDR roccckkkksss!!!
SLI roccckkkksss!!!
Quad SLI roccckkkksss!!!
PhysX roccckkkksss!!!
... tu máme ...
This is our version of a city. Now the difference is... this city is... TESSELLATED!
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- ex certifié fanATIque
Panebože to je hrůza. banda pořvávajících vygumovaných ovcí aplaudujících zcela uměle na povel mi přijde jako snad najatá skupina nějakých hráčů. "Moderátor" si ovace nechutně vynucuje, přitom by se to obešlo i bez toho hrozného hypování. Nemohu si pomoci, ale tohle video je podle mě zcela otřesné, a to ne proto, žeje to Nv, kdyby tohle předvedla AMD, budu zděšen stejně. Bože, snad tohle není typická ukázka americké společnosti, vždyt videa z GTC mají úroveň o tisíc řádů vyšší .
nevím co říct
jinak ve vaporu je H2O?
no-x: tu větu s tím městem máš špatně, na konci by mělo být ještě: Yeah!
jinak ve vaporu je H2O?
no-x: tu větu s tím městem máš špatně, na konci by mělo být ještě: Yeah!
Naposledy upravil(a) chosen dne ned lis 07, 2010 2:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není jen výsada amíků. Něco podobného občas vidim i tady v Belgii (a dalších západních zemích, kde jsem za poslední měsíce byl) a to jsem od svého rodného města v ČR vzdálen jen 1000 km.Bob van Sikorski píše:Bože, snad tohle není typická ukázka americké společnosti,...
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Existují vapor chambers s vodou, ale nevím, jestli se používají na grafické karty. Aby voda vařila při těch 40-50°C, byl by třeba tlak 10x nižší, než atmosferický, takže by konstrukce musela být natolik pevná, aby nedocházelo k sebemenší deformaci, která by tlak uvnitř ovlivnila...chosen píše:jinak ve vaporu je H2O?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu to jinak... rozdíl tlaku ve vapor chambre a okolím by byl stejný jako rozdíl tlaku v okolí a pneumatice. Měď je měkká a plochy stěn jsou poměrně velké, takže to na konstrukci už klade určité požadavky.
-
- ex certifié fanATIque
to je hodně smutnéswarm píše:Tohle není jen výsada amíků. Něco podobného občas vidim i tady v Belgii (a dalších západních zemích, kde jsem za poslední měsíce byl) a to jsem od svého rodného města v ČR vzdálen jen 1000 km.Bob van Sikorski píše:Bože, snad tohle není typická ukázka americké společnosti,...