multiplayer ma iba ss2.pre spomenute kompy postaci kolya tool (selectnut vsetko z patching up a getting mod ready,z bugfixes to co je treba [napr nocd urcite,multicore fix iba ak mas dvojjadro atp.kolya tool sa da hocikedy spustit znovu s moznostou pridat lubovolny fix,takze sa netreba bat ze sa musi vsetko spravit na prvy krat],ddfix nechaj tak,widescreen iba ak mas widescreen lcd) a adaob (vzhladom na konfiguraciu odporucim 0.2.9-s integrovanymi grafikami je nutne drzat sa mimo hires modov).po pouziti kolya toolu by malo stacit rozbalit adaob do folderu DataPermanentMods (vsetko co je tam sa automaticky natiahne)..ak mas/mate problemy s anglictinou,pripominam ze slusnu cast hry som prelozil do cechoslovenciny..to by malo stacit.a nezabudat ukladat pozicie aspon kazdych 15-20min,ss2 multiplayer sa k vyrazu 100% stabilita prilis nehlasi.Taskr píše:co by jste nám doporučili více pro kooperaci a kompy v konfiguraci Celeron 1,1 Ghz 256 MB a integrovaný grafiky za verzi.
priznam sa ale ze tento proces este nemam vlastnorucne prebehnuty (ja som si to ponahadzoval manualne),asi si to skusim aby som si bol na 100% isty ze netrepem..pohravam sa z myslienkou ze by som komplet vypatchovany ss2 proste zbalil a vytiahol na googlovsky share (po vsetkych patchoch je hra totiz portable ,hmmm..
edit: pssst. (download nuked-outdated).na plnu funkcnost je nutne z cdcka skopirovat animacky,viz hlavne readme.inak je to plne patchnute,fixnute a updatnute,staci si nadefinovat rozlisenie v cam.cfg (inak to pusti default,co som dal na 1024*768),a moze sa hrat.pozor,vzhladom na to ze to obsahuje vsetky graficke enhancementy je tato kompilacia nevhodna pre stare kompy..a teraz budem hnusny,heslo je ss2xxxxx,za xka dosadte ciselny kod ktory vas pusti z medsci do engineering cez tu nudzovu sachtu
pozn: napriek tomu ze instalacia sa spociatku tvari bezbolestne,trvalo mi hodnu chvilu kym som vsetko dokopal do takeho stavu v akom som to chcel mat.for je v tom ze hru treba najprv iba patchnut/dat mod ready cez kolya tool,potom nahodit hires mody do DataPermanentMods,a az potom nahodit bugfixy cez kolya tool.ak sa to nespravi v tomto poradi,niektore subory sa neprepisu spravne.a ddfix/widescreen sa neinstaluje cez kolya tool,ale manualne (cize stiahne sa standalone ddfix a nahodi sa,stiahne sa standalone darkwidescreen a nahodi sa),inak to robi bordel,kedze v kolya toole su starsie verzie..not really user friendly.