blahblahblah,whatever.kedze sa tento post stal prvym v tomto vlakne,bude mat tu cest ze bude hostovat link na aktualny upgrade pack pre ss2.v skratke,je to vsetko co potrebujete na to aby ste ss2 spustili na novej masine v plnej palbe-teda,je este nutne mat originalne,neupravene cd,ale to by malo byt snad jasne.nutny bude aj kusok stastia-ddfix rozhodne nema WHQL certifikat,a na niektorych strojoch skratka nebezi ok (napr xp+ati hdxxxx+catalyst 9.5 a novsie,problemy sa mozu vyskytnut aj v kombinacii vista+geforce.v tomto pripade vyuzite toto vlakno na riesenie problemov).dvojjazycne instrukcie su v readme,precitat ako prve a kroky dosledne dodrzat. //edit: vsetko samozrejme davno outdated, aktualne veci su tu.
pridavam aj tu vysvetlivku k hlasovaniu:
prave bol predbezne ukonceny vyvoj ddfixu,tzn onedlho dam dokopy novu verziu hires kompilacie.a vzhladom na to,ze v nej zacina byt integrovane celkom slusne mnozstvo modifikacii,je nacase polozit si otazku,akym smerom sa ma tato kompilacia uberat-takze som do tohoto vlakna pridal hlasovanie,na vyber su dve moznosti:
vylepsia grafiky,inak striktne klasicky ss2. ziadne modifikacie gameplayu.-toto znamena,ze ziadne modifikacie,ktore nejakym sposobom upravuju gameplay,niesu pripustne,nech by ich pouzitie bolo akokolvek logicke a prinosne.tzn,spomenuty mod upravujuci chovanie kamier by nebol pripustny,pretoze kamery sa chovaju inak ako v originalnom SS2.to iste plati pre novu laserovu pistol,funguje inak ako v povodnej hre,tzn je nepripustna.skratka,okrem vylepsenia grafiky je gameplay presne ako v originalnej verzii ss2,so vsetkymi nelogickostami,anomaliami a chybami.
akekolvek vylepsia su ok,za predpokladu ze "SS2 atmosfera" ostane zachovana.-toto znamena,ze drobne gameplay mody,ktore nenarusuju celkovu atmosferu SS2,su povolene.cize napr spomenuty mod kamier je ok,drobne balance changes su ok (napriklad male upravy psi skillov,poziadaviek na zbrane,drobne upravy chovana nepriatelov,atp).nova laserova pistol je na hrane (napr ja ju povazujem uz za prilis upravenu,a rozmyslam ci ju nevypustit).mimo akukolvek diskusiu su napr mody ktore pridavaju dalsie zbrane,uplne menia mechaniku hry atp.
ja osobne som za pristup c.2,tzn,male a citlive upravy,ktore pozitivnym smerom vylepsuju nielen grafiku,ale aj gameplay.dovod je jasny-vylepsit tuto vybornu hru postupnym odstranovanim nelogickosti,anomalii a chyb (anomalies,disrepancies and outright bugs,alias ADAOB).