Mám v počítadle už asi dva roky HD4850, celou dobu frčela bez problému, od začátku ji chladím pasivně velmi slušným chladičem od Thermalrightu...detaily v podpise...chlazení OK, přes ATT ji mám cca na 200/400MHz..přesně nevím, ale prostě nejmíň, co ji tak nějak šmakovalo, teploty kolem 55°C, na 3D jen lehce OC na 650/1000 (default je tuším 625/993MHz) DoteĎ šlapala bez zaškobrtnutí, začal jsem hrát Mafii2 a pořád to šlo naprosto v pohodě. Potom ze dne na den začala v MAfii škaredě artefaktit, podtaktřování na 500/750 ji trochu pomohlo, jeden den šla v pohodě, ale teď už ani to ji moc nechutná, ani neartefaktí, ale hra se dvakrát hryzne a znovu rozjede (zasáhne gpu recovery), potřetí vždy už výtuh, dá se vrátit na plochu, ale bez restartu to jede snad na nějaký generický ovladač, při opětovném pokusu o spuštění hra hlásí, že nelze najít vhodný grafický akcelerátor... Ovladače jsem zaktualizoval...nepomohlo... zkusil znovu usadit chladič...bez výsledku... Tak mám tušení, že mi karta dělá pápá, ale než ji pošlu na zeď, tak ji chci dát ještě šanci...nějaký hint?