ATI FireGL / FirePRO a OpenGL

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

ATI FireGL / FirePRO a OpenGL

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Hledám někoho, zdali mezi námi není, kdo by byl majitelem ATI fireGL nebo FirePRO grafiky. Pokud možno založený na R6xx nebo novějšim čipu (aby nepoužívala jádro ovladače odvozený od X1xxx radeonů ale HD radeonů).

Mam totiž takovej menší problém s HD2900XT 1G přeflashovanou na FireGL V8600. V D3D je ta karta skvělá a vše funguje jak má, dokonce to funguje až nezvykle bez problémů, bych se nebál říci, evidentně tyhle drivery maj lepší výstupní kontrolu. Ale v OpenGL mam problémy. Respektive, ať zkoušim cokoliv, Furmark, starý UT, prostě cokoliv tak se to vždy ňák složí a prostě to nejde. Vím že OpenGL v těhle driverech je optimalizovaný pro konkrétní programy, ale v jinejch by to mělo normálně fungovat jako na Radeonech nebo ne? Alespoň tak jsem zvyklej z Quadra od NV že to tak bejvá.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Mám ATI FireGL V7770 aka HD3870. Co přesně potřebuješ vyzkoušet? Furmark mi na ní funguje bez potíží.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

To mi.... celkem stačí. Je mi to divný, ala na kartě je možná ještě jakási HW změna která ty vylepšený funkce deaktivuje fyzicky, což jsem teda rozhodně nečekal. No, zkusim asi ještě pod jinym OS a na jinym PC.
Odpovědět