Nedávno jsem si stáhl System Shock Portable 7.0 Mám docela problém s rozjížděním. Na prvním PC kde mám nainstalovaný XP s grafikou GF2 GTS, sice to nemůžu kloudně spustit přes ten hlavní exáč, ale zase můžu přes normální cdshock.exe. Problém spočívá v tom, že když přepnu na vyšší rozlišení, tak mi myš jde strašně pomalu a nikde jsem si nevšiml, že by se dala měnit citlivost.
Na druhém PC, kde mám winME s Voodoo 3 3000, tak mi to nejde vůbec spustit, protože mi to hlásí, že nemůže najít soubot "Look at you".
Poradíte?
System Shock
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skusil by som stiahnut poslednu verziu,snad to na tom xp systeme pomoze (a skus nizsie rozlisenie,napr 800*600)..co sa tyka winme,shock portable nebol robeny na to aby bezal pod win9x,ak vies trocha anglicky skus sa na to spytat tu..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..mrkol som sa ako SSP bezi pod win9x,vysledok: launcher nefunguje,ale da sa to bez vacsich problemov spustit manualne,staci si vliezt do adresara shock\res,premenovat CYB.CFG~DEFAULT na CYB.CFG a spustit vesa.exe,to spusti klasickeho shocka cd verziu-nieje nutne nic dalsie nastavovat,co je v porovnani s normalnou cd verziou velke plus (alebo ak sa ti nechce nic premenovavat,proste nainstaluj SSP,do adresara SHOCK si rozbal [url=http://www.inc_exe.szm.sk/ssp_win9x.rar]tento rar[/url] a spusti dgvesa_shock.bat ).pozor,hi res ma znacny vplyv na performance,hlavne 1024*768..
na win9x/voodoo3 sa mi z toho nepodarilo dostat slusny refresh,a tu sa dostavam k srandovnej casti-SSP totiz bezi s vyssim refreshom len pokial je aktivny nejaky tool ktory prislusny vyssi refresh vnucuje pre vsetky 3d aplikacie (v mojom pripade je to na xp strojoch ati refresh override v ccc).ta utilitka co poskytuje vesa prostredie pre SSP totiz bezi cez d3d,a tym padom na SSP platia aj niektore nastavenia z d3d panelu grafickej karty
windowed mode sa pod 9x nerozbehol,netusim preco
na win9x/voodoo3 sa mi z toho nepodarilo dostat slusny refresh,a tu sa dostavam k srandovnej casti-SSP totiz bezi s vyssim refreshom len pokial je aktivny nejaky tool ktory prislusny vyssi refresh vnucuje pre vsetky 3d aplikacie (v mojom pripade je to na xp strojoch ati refresh override v ccc).ta utilitka co poskytuje vesa prostredie pre SSP totiz bezi cez d3d,a tym padom na SSP platia aj niektore nastavenia z d3d panelu grafickej karty
windowed mode sa pod 9x nerozbehol,netusim preco
přemýšlel jsem, že si hru nechám až zase sestavím win98 komplík, ale nemohl jsem se udržet a nainstaloval jsem SS Portable 0.9 (zatějc nejaktuálnější) a všechny problém vymizeli a na XP bez problému funguje
Jinak trošku OT: Ničením CPU uzlů si můžu zjistit heslo, které mi pomůže v boji proti Shodan. Tohle heslo se automaticky generuje anebo pevně daný? Pokud je stejný a vzpomínáte si na kod...mohli byste mi ho plls napsat? Na netu jsem o tom našel prd, zničil jsem už tři CPU uzly a ten papír, kam jsem si zapisoval heslo jsem ztratil . A prohlédavat předchozí patra se mi nechce, když musím zachránit svět
Pokud si dobře vzpomínám, tak první číslo bylo 5 (na 100%) druhý možná 7
Jinak trošku OT: Ničením CPU uzlů si můžu zjistit heslo, které mi pomůže v boji proti Shodan. Tohle heslo se automaticky generuje anebo pevně daný? Pokud je stejný a vzpomínáte si na kod...mohli byste mi ho plls napsat? Na netu jsem o tom našel prd, zničil jsem už tři CPU uzly a ten papír, kam jsem si zapisoval heslo jsem ztratil . A prohlédavat předchozí patra se mi nechce, když musím zachránit svět
Pokud si dobře vzpomínám, tak první číslo bylo 5 (na 100%) druhý možná 7