Heretic/Hexen

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Odpovědět
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Heretic/Hexen

Příspěvek od wolf00 »

mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Jsem na hotelu, co ma extra pomale pripojeni, venku je prutrz mracen a u notase nemam mysku..Ze ja uz vim, co budu dneska vecer delat? :-D
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Půjdeš dřív spát :8P:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Spatne..:-) Beztak tu uvaznu, jestli bude zitra jeste prset, v tomhle dal nejedu, takze jestli se nekde nezakecam, "D'sparil, here I come!"
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

To jsem si mohl myslet... Ren a čert nikdy nespí o:)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Hehe, vsak Ren a cert jedno jsou..:-)

/edit> Tak me to bez mysky stejne nejak nebavilo, tak jsem se podival po tom WAD enginu, co jsem nedavno zminil, a je to Doomsday Engine, coz je jak koukam vlastne j<name>.
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

http://svn.drdteam.org/ omlouvam se, jsou to modifikace pro zdoom nebo gzdoom.. na linku co jsem postnul najdete aktualni verzi
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:Tak me to bez mysky stejne nejak nebavilo, tak jsem se podival po tom WAD enginu, co jsem nedavno zminil, a je to Doomsday Engine, coz je jak koukam vlastne j<name>.
jj..ale ako som uz spomenul,ja som si nakoniec vybral gzdoom,jdoom (doomsday) u mna mal taky nejaky podivny mouselag ktoreho som sa nevedel zbavit..plus par dalsich drobnosti ktore su uz individualne,ale stejne.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět