Koupím V5 5500 PCI
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, on ji nikdo za tu libru nekoupil? No totok... SEm si mohl rozašířit sbírku o nějakou funkční V5 AGP...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
thunder: Ahoj ,ako uz pisal No-X aj ja som tu kartu kupil preto bo som ponej par rokov tuzil a aj ked ju teraz mam vylozenu vo vitrinke aj s AGP bracekom neviem si predstavit ich niekedy predavat ...Ale drzim palce
Moja mala zbierka: Voodoo1 jedna aj 6MB, Voodoo Rush 6MB, Voodoo Banche 16MB AGP, Voodoo2 12MB SLI, Voodoo3 2000 AGP, Voodoo3 3000 AGP, Voodoo 5 5500 PCI aj AGP ...na funkcnu a dostupnu Voodoo 5 6000 je uz asi neskoro )
Tak jsem se dočkal Na ebay jsem koupil fungl novou V5 5500PCI..Kupodivu je na to rok záruka.Těším se na ni a hned sem hodím foto..Mezitím mi utekla moc hezká V4 4500AGP 45 liber bylo málo,ale přitom mě prodejce ujistil,že se za tu cenu určitě neprodá.Takže jsem nepřihazoval,a 15s před koncem někdo bidnul na 46 ..Tak co už.V5 mi udělala větší radost.Ale jestli to půjde takto dál,tak tu sbírku budu dávat dohromady 10 let
Tak už jí mám doma..Jenže paradoxně najednou nevím co s ní Je nová ještě potažená celofánem a zapečetěná.Je mi to nějak líto rozbalit,ale na druhou stranu ji chci mít v PC ..Netušil jsem,že to bude tak velký a moc hezký retail.Vidím to poprvé takhle celé..Takže můžeme tento topic asi uzavřít.A tady jsou slíbené foto: http://img10.imageshack.us/gal.php?g=pict0136c.jpg
Blahopřeji .thunder píše:Tak už jí mám doma..Jenže paradoxně najednou nevím co s ní Je nová ještě potažená celofánem a zapečetěná.Je mi to nějak líto rozbalit,ale na druhou stranu ji chci mít v PC ..Netušil jsem,že to bude tak velký a moc hezký retail.Vidím to poprvé takhle celé..Takže můžeme tento topic asi uzavřít.A tady jsou slíbené foto: http://img10.imageshack.us/gal.php?g=pict0136c.jpg
Musí to ale být bezva pocit najednou ji držet v tlapkách, stará a přesto nová.
Docela ti to závidím a chápu tvoje pocity.
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
Díky :)Ano pocit to byl super.Hlavně jsem věděl,že je skoro 10 let zavřená ve tmě a když to rozbalíte tak to na vás dýchne a vtáhne vás to do té doby.Nevím špatně se to popisuje. Vzhledem k tomu,že ji prodávat nikdy nehodlám a postavil jsem pro ni mašinku,tak rozhodování bylo víc než jednoduché.Už je venku,a voní jak když vyleze z fabriky ..Až teď jsem pochopil co to tenkrát muselo být za stroj,když jsem na ni rozchodil spoustu her v high detail a vysokém rozlišení. Barvy to má užasný,provozuji to pod WinME a používám přiložený ovladač na CD.Jsem z ní total v pr....,a chci všechny v retailu a udělat nějakou kolekci.Krom V5 6000 a Q3D protože zas tak bohatý nejsem.
Do toho pernamentně nakupuji retail dobové hry aby měla využití.Příští měsíc jí musím koupit ségru "v oranžové"barvě,a pak postupně tu drobotinu
Do toho pernamentně nakupuji retail dobové hry aby měla využití.Příští měsíc jí musím koupit ségru "v oranžové"barvě,a pak postupně tu drobotinu
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Já se mezi váma musím jít zahrabat. Jak jsem sehnal V5 5500PCI tak hned co jsem udělal bylo že jsem serval AAVIDy a dal tam čistě pasivní chlazení.
Nostalgii k HW mám, ale pouze k jeho funkčnosti, jestli je to naprosato původní to už mě nebere, naopak vždy a vše jsem upravoval a ticho je u tohoto PC zrovna podstatné.
Nostalgii k HW mám, ale pouze k jeho funkčnosti, jestli je to naprosato původní to už mě nebere, naopak vždy a vše jsem upravoval a ticho je u tohoto PC zrovna podstatné.
Naposledy upravil(a) DOC_ZENITH/XAN dne pát kvě 01, 2009 4:44 am, celkem upraveno 1 x.