A zase ta redukce...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V3 jsou 2x (alespoň si to myslím)
V4 popdoruje 1,5V, ale jestli podporuje i AGP 4x přenos, to nevim
Mám to: Rage Fury MAXX má reálnou spotřebu ve 3D režimu cca 13W
Počkej chvilku a seznam doplním
V4 popdoruje 1,5V, ale jestli podporuje i AGP 4x přenos, to nevim
Mám to: Rage Fury MAXX má reálnou spotřebu ve 3D režimu cca 13W
Počkej chvilku a seznam doplním
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V5 je stejně jako Rage Fury MAXX (kvůli dvěma čipům) jen AGP 1x. Možná ti tohle taky pomůže:
http://www.ati.com/support/faq/agpchart.html
Doplněnej seznam bude ještě dneska, ale neřeknu kdy
http://www.ati.com/support/faq/agpchart.html
Doplněnej seznam bude ještě dneska, ale neřeknu kdy
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady je doplněnej seznam:
http://www.3dfx.cz/articles/pdrain.htm
Taky jsem pár karet přidal. Ještě tam přihodím další, trochu to vyšperkuju a mám alespoň co zejtra hodit na web
http://www.3dfx.cz/articles/pdrain.htm
Taky jsem pár karet přidal. Ještě tam přihodím další, trochu to vyšperkuju a mám alespoň co zejtra hodit na web
RE
K tem cipum. Problem je v driverech pro NT kernel ne v redukci. Proste nikdo z vyvojaru nepocital s tim,ze AGP karta bude nekdy v redukci a pobezi na PCI slotu. Oni totiz jsou slave cipy na PCI sbernici 3 a tam je neumej drivery najit. HW uprava by taky pomohla,ale problem maj drivery. Jinak v redukci se nastavuje odkud se ma napajet a na napajeni z PCI busu tam jede i V56k, ktera si z budu taky neco zhama
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V5-5500 si rozhodně vezme přes 30W; ale to přece nevadí, vždyť používá přídavné napájeníRen píše:Diky, tohle opravdu bodne..Akorat ta V5 5k5...Myslim, ze by mela byt pod 25W, koneckoncu existuje prece jeji temer shodna PCI verze...
Co ma pocet chipu spolecneho s revizi AGP?
Ohledně revize AGP... jojo, když je na kartě víc rovnocenných čipů, které nejsou připojeny přes nějaký řadič, tak přenosová rychlost spadne. Je to vidět i u Rage Fury MAXX http://www.ati.com/support/faq/agpchart.html
A odpovídá tomu i použití dalších AGP1.0 specifikací (V4 je 1,5V, ale V5 3,3V; Rage 128PRO je 1,5V, ale Fury MAXX používá jen 3,3V)
Rozhodne muzes. Prototyp ho obsahovat bude, ale Type II uz ne, pokud se potvrdi, ze neni treba. Znacne to zjednodusi (=zlevni) vyrobu PCB, navic prevadet trivrsve PCB na dvouvrstve neni zrovna pohoda pracicka. Pokud bych nechal trivrstve, cena samotne desky by presahla 1000,- a cena cele redukce by se priblizila 3000,-
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
abych pomohl renovi a odpovedel na jeho otazku
[13:46] killah: cus prosim te mas cas? jde mi o V5 6K a redukci , konkretne z jakyho duvodu blne podpora vsech 4 cipu?a da se to nejak opravit?
[13:46] Hank Okee Dokeeeee: ahoj
[13:47] Hank Okee Dokeeeee: pod win2k a xp to nemuze njit resources, nevim proc
[13:47] Hank Okee Dokeeeee: pod win98se je to ok
[13:47] Hank Okee Dokeeeee: skousel sem tu samou masinku
[13:49] Hank Okee Dokeeeee: taky pob win98 muzes pouzit bios call a najit v5 6k, pod win2k je to jiny, tak to nikdo neudelal jeste
[13:50] killah: hm
[13:51] Hank Okee Dokeeeee: ja vim ze to jde, pcitree bezi pod 2k
[13:51] Hank Okee Dokeeeee: http://www.pcitree.de/
[13:51] killah: takze rikas jedine tak
[13:52] Hank Okee Dokeeeee: jo, nekdo by na tom musel delat
[13:53] killah: jsany
[13:53] Hank Okee Dokeeeee: prvni chip ze systemu reservuje dost pameti na vsechny cipy
[13:53] Hank Okee Dokeeeee: akorat ten driver je musi najit
[13:53] killah: jasny
[13:53] killah: je to ale zvlastni co
[13:53] Hank Okee Dokeeeee: taky jeden problem je ze ta karta bere dev id 0
[13:53] Hank Okee Dokeeeee: jenom 0
[13:54] Hank Okee Dokeeeee: tak nejaky desky nepujdou
[13:54] killah: jaky? vis cca?
[13:55] Hank Okee Dokeeeee: to nevim ktery
[13:55] Hank Okee Dokeeeee: ale stane se to
[13:55] Hank Okee Dokeeeee: bus 0 dev 0 bude pouzita na neco
[13:56] killah: jasny
[13:56] killah: a pak ji to nesezere
[13:57] Hank Okee Dokeeeee: jo
[13:57] Hank Okee Dokeeeee: nepujde
[13:58] Hank Okee Dokeeeee: mozna pci-x by sla
[13:58] Hank Okee Dokeeeee: ne express
[13:58] Hank Okee Dokeeeee: ale x
[13:58] Hank Okee Dokeeeee: to ma svuj bridge
[13:59] Hank Okee Dokeeeee: tak tam nebude dev 0
Uff..Driver rozhodne psat nebudu..Ale na PCI tree se urcite podivam, diky..Kdybych vedel, kolik desek dneska podporuje 66MHz PCI, mozna by stalo za to udelat tak i redukci..Byla by pak opravdu AGP 1x..Az udelam rychlostni testy, uvidim, jestli to za to stoji..Jeste se podivam na ten problem s bus 0 dev 0...
RE
K te PCI66(AGP1x),co si pamatuju,tak to podporovalo uz Creative Banshee,problem byl ovsem v tom,ze se to zaplo pouze v pripade,ze na PCI busu to podporovaly vsechny zarizeni. Takze stacila integrovana zvukovka a bylo "po ptakach".
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
U 1084ek skrtni nulu..Problem je, ze v tyhle bohem zapomenuty zemi maji jen TO-220 package, kterou musim upravovat na TO-263..
Mam tu z vetsi casti hotovej TYPEI, ale asi ho nedokoncim, kvuli nekolika konstrukcnim chybam..A znovu se mi zacinat nechce, ach jo:-( Asi to necham nekde vyrobit a bude to..
Mam tu z vetsi casti hotovej TYPEI, ale asi ho nedokoncim, kvuli nekolika konstrukcnim chybam..A znovu se mi zacinat nechce, ach jo:-( Asi to necham nekde vyrobit a bude to..
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Muj otec dela plno takovych na zakazku, ale jsou to spis takovy ruzny special krabicky ke strojum- ruzny digitalni sondy atd, ukazoval jsem mu obrazek a rikal ze se to da vyrobit... tistaky nevyrabi on na cokoliv co dela dostava uz pripraveny...Ren píše:U 1084ek skrtni nulu..Problem je, ze v tyhle bohem zapomenuty zemi maji jen TO-220 package, kterou musim upravovat na TO-263..
Jo, co je tam za konstrukcni chyby?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Redukce zřejmě externě napájená nebude, je určená hlavně pro karty od 3Dfx, z nichž V5 5500/6000 má vlastní napájení a V3/V4 jsou i v PCI verzích, takže parametry PCI evidentně stačí