/edit by no-X: moved

tak to vypada velmi dobreRen píše:Dnes nastal slavnostni den..
Vsichni zajemci (pokud jeste nejaci zbyli) by meli podekovat Vykupiteli, protoze jeho ochota pomohla prekonat jednu z poslednich prekazek:
Dnes jsem dokoncil PCB a navrh zapojeni.
V nejblizsich par dnech zacina vyroba prototypu.
vzhledem k tomu ze nejvetsi odber ma snad serie V5 a V5 6K ma jaksi problemy s detekci all chipu , ktery umi vyresit jen jindra a ten to ma sam pro sebe a sem to dotahnout jaksi nelze , tak budem povazovat za max odber V 5500 a to je cca 50-55W pri maximu je v tom i rezervaRen píše:no-X> To je mi jasny, ale to az mozna casem...Ted delam na upravach, abych se vyhnul ty prostredni vrstve, takze Type I bude jenom kopie..Casem mozna...V tyhle uprave je to 3,3V..
Potrebuju vedet jinou vec, a s tim mi pomuzete nejlip vy vsichni...Zajima me, kolik Wattu musi redukce utahnout.
detekci , no AGP/PCI redukce co ma k dispozici vykupitel ma problemy s detekovanim vsech 4 cipu VSA100 , proste nenajede na vsechny cipy... tuhle situaci vyresil snad jen jindra na svy redukci...Ren píše:Dobra informace, ale...V5 5k6 asi neni nejlepsi priklad, ta ma vlastni externi napajeni..Muzes aspon trochu rozebrat ten zmineny problem s detekci, prosim?
50-55W? Hmm, to me moc netesi..Externimu napajeni redukce pres molex se asi nevyhnu, z PCI vic jak 25W asi nevytahnu..Nu, co nadelas..