K: věci pro soc.A

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Odpovědět
Wolfik

K: věci pro soc.A

Příspěvek od Wolfik »

tak jak asi většina ví...mám novou hračku (Asus A7N8X deluxe), ale jaksi bude třeba něco dokoupit.
Peníze budu mít snad do měsíce, ale přesto bych chtěl mít přehled jestli se tu někomu něco hezkého neválí a nechtěl by mi to prodat.
Taky bych uvítal rady ohledně komponent, které byste doporučily a kde je případně sehnat.

Tak předně
1. Chtělo by to lepší chladič (pokukuju po Zalman CNPS7000B(A)), teplota CPU už není takovej děs jako na t předchozí, ale chtělo by to hlavně kvůli pozdějšímu plánu si pořídit Bartona 3200+
2. Paměti do dualchannelu (nebo mě přesvědčte, že opravdu dualchannel nepřínáší výkon) DDR400 Mhz KIT 1GB nebo 1,5 GB nebo 2GB. Důležité je aby fungovaly na čipsetech nforc2!
3. GRafiku, která má PS 3.0. To nechám jako poslední, ale přesto bych uvítal nějaké doporučení. Důležité než nějakej sado-maso výkon je co nejnižší spotřeba. Něco jako na svůj dobu byla 9600XT.
Docela dobře vypadá podle mě

http://aukro.cz/item580039592_asus_n760 ... k_agp.html[/quote]
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

Tak ted nevim, jestli jsem mimo nebo ano, ale ta deska ma AGP(pro) slot a linkovana grafika je PCIe :-/

Kdybych se nahodou spletl, tak mam doma nVidia GF8600GS do PCIe
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

aha chyba na jeho straně..měl jsem si lépe prohlédnot obrázek, ale chápeš ne? něco co nežere
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

AGP bohuzel.. SisXabre ti asi stacit nebude:-)

Kdyby nekdo chtel tu 8600, je k mani
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

oživuju stále poptávku (po CPU a GK)
jak někteří víte, tak s grafikou to nedopadlo a nějakej 3xxx+ Barton by se taky hodil. :)
Odpovědět