P: 3dfx hw+Matrox hw+blbinky

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Odpovědět
Wolfik

P: 3dfx hw+Matrox hw+blbinky

Příspěvek od Wolfik »

Včera jsem uklízel pokoj a třídil si hw co mám. Jelikož se ke starým hrám vracím na sestavách ala PIII+Voodoo 3, tak jsem si řekl, že ty v1,2 a bansheeny co tu mám, by se někomu mohly hodit na hraní či do vítríny na doplnění sbírky.
Takže budto osobní předání nebo pošta (převod na učet+poštu platíte vy). Cenu za hw nabídněte.
Duležitá poznámka-pokud stojí u karty, že je funkční, tak to myslím tak, že jsem kartu zapojil a najel do biosu. Dál jsem netestoval, takže nedokážu říct, že když najela sestava se zapojeným voodoočkem (1,2;mám 1 propojovací kabel, který též nabízím...testoval jsem s propojenou ATI Rage 128) do biosu, že to znamená funčknost karty.

Všechny fotky jsou tady:http://adolfik.rajce.idnes.cz/3dfx/

Diamond, Yakumo Voodoo1 funkční
Bansheeny bez větráčku nefunčkní
Bansheena s větráčkem funkční
Matrox G200 nefunkční
Matrox G400 Max/+ NEFUNKČNÍ -včera mě uplně kleplo, před pár měsícema fungovala, včera jsem ji testoval na dvou sestavách a ani prd.
Matrox MGA z roku 1993 funkční -sestava se rozjela ale takové to žluté logo bylo sestaveno z písmen :?: , obrazovka biosu v pohodě, tak nevím co to je
Atrend Voodoo2 funkční -k této kartě přidávám propojovací kabel
TNT2 PRO 64bit 32MB funkční
ATI rage 128 vr funkční
6 procesorů Pentium MMX netestoval jsem -5 SL27J, 1 SL23R
2 Cyrix procesory netestoval jsem
dupalin

Příspěvek od dupalin »

Bral bych Banshee s větráčkem (funkční) + Cytrix MII za 200,-Kč včetně pošty.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

pokud cena bude někde slušná, tak jsem třeba ochoten přidat k k funkčnímu matroxu ostatní nefunčkní matroxy, k funkční bansheeny nefunkční bansheeny atd.
Rendax
unintentional forum destroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

Bral bych Voodoo 1(obě),Voodoo 2,nefunkční Banshee(obě),Maxtora MGA z ´93 roku a G400 MAX.

Asi tak za 700,- ? :lol: :oops:
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Jaké série jsou ty Pentia MMX? Snažím se poskládat matched-pair @280MHz. Banshee bez větráčku nefunkční.

//edit: btw: G400Max bude potřebovat flashnout BIOS, čas od času se jim sám od sebe smazal. :roll: Podívej se na to dej vědět.
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne ned úno 22, 2009 12:45 pm, celkem upraveno 2 x.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

dupalin-ok domluvíme se formou sz
Rendax-ok domluvíme se formou sz. Přidám ti i tu G200.

Novinka :) Ati Rage + TnT2 za cenu jedné :D
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

-HoNy-
5 procesorů jsou SL27J (FV80503200) A4
podle cpuworldu by to měly bejt 200 Mhz
1 procesor SL23R (BP80503166) MALAY
podle cpuworldu by to měly bejt 166 Mhz

EDIT: bohužel banshee si už zamluvil Rendax
Co se týče té G400, tak to je velmi pravděbodobné, protože celou dobu ležela v šuplíku ve vyhrazeném místě v sáčku.
Kartu si všas už zamluvil Rendax a asi by se mu nelíbilo, kdybych to měnil. Navíc teď v tejdnu nebudu mít čas na hrátky s biosem (když vezmu, že s tím nemám zkušenosti)

//EDIT 2: Ale zase na druhou stranu, kdyby si to pak sám opravil, tak bych nějakým tím bakšiš navíc nepohrdl :twisted: :oops:
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Spočítej si, na kolik ti vyjde poštovné a balné + cena za procesory. Nějak se domluvíme. Už dlouho mi tu leží rozpracované toto.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

-Hony- Cenu nabídni ty+připočítej si tak MAX 100 Kč za poštu.
Procesory nemám jak testnout. Vytahovaly se ze starých kompů, které prý byly funkční. Je možné že budou funkční všechny nebo ani jeden či si najdeš 2 kousky které budou fakčit.

BTW k čemu ti to bude :shock: ? Teda čumím

//Oukej tak dupalinovy prodávám funkční banshenu s větráčkem+procesor Cyrix MII a ještě mu přidám zadara tu 686 ať má radost :D
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

Rendaxovi balím na zejtra co chtěl a přidávám mu ještě zdarma zbývající matroxku.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Adolfik píše:-Hony- Cenu nabídni ty+připočítej si tak MAX 100 Kč za poštu.
50 Kč za všechny CPU?
Adolfik píše:BTW k čemu ti to bude :shock: ? Teda čumím...
Koukal jsi na odkaz? :)

btw: dorazily mi teď nějaký kondíky, ael absolutně nemá čas se podívat jaký :roll: k rodičům jezdím jen občas.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

-Hony-
heh sry, ale koukal jsem na aukro a pcbazar za kolik se prodávají MMX a za všechny CPU 50 Kč mi přijde docela málo :P :oops:
Jako byl bych ochoten ti to poslat, ty bys sis vše otestoval a podle toho bys mě zkásnul.
Nejsem hamižný, ale když tu někdo prodává MMX za 100 Kč...
budto mi řekni dostatečný důvod, proč za jedno CPU 10 Kč anebo...
ale dobře ale abych na tu poštu šel, tak co by si řekl na 150 Kč + těch 50 kč poštovný?

EDIT: co se týče kondů, tak jsem jenom chtěl poslat tu tvoji hezkou tabulku serií a kde se co jaký používají a psal jsem ti přes IM
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Adolfik píše:-Hony-
heh sry, ale koukal jsem na aukro a pcbazar za kolik se prodávají MMX a za všechny CPU 50 Kč mi přijde docela málo :P
Ano, ale já se s tím musím testovat, tu práce za otestovaní procesoru má větší hodnotu. Spočítej si třeba náklady za prodej na aukru: 30 minut focení úprava a zadávání + balení 30minut + cena krabice pásky + 30 minut cesta na poštu.

I kdyby to byla minimální mzda, tak se věc pod 150 Kč nevyplatí prodávat.

To že to někdo pracuje a prodává pod svojí cenou není jenom jeho blbost, ale škodí tím i ostatním. Procesory si otestuju, nejdřív až na to bude čas. To může být zítra, za týden v létě nebo nebo za rok.

Neotestovaná věc má pro mě stejnou hodnotu jako vadná. Uvědom si, že nebydlím u rodičů a všechny účty si musím platit z toho co vydělám. A kvůli takovým existencím, jako jsem psal o odstavec výše, nemůžu dneska najít slušně placenou práci. :wink:
Adolfik píše: EDIT: co se týče kondů, tak jsem jenom chtěl poslat tu tvoji hezkou tabulku serií a kde se co jaký používají a psal jsem ti přes IM
Nemám tě vůbec v ICQ - blokoval jsem teď asi 5 rusáků.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

sice jsem asi polovinu tvého výkladu nepochopil (souvislosti), ale objevil jsem doma zapadlou desku na soc7 funkční, takže až bude čas, tak bych se na ty pentase koukl detailně. To je dobré ne?
Taky ber, že MMX přestal Intel vyrábět a musím říct, že v práci jsem se s nima setkal hodnekrát, jako velmi levné využití na sitove věci, ale kdyby byly funčkní, tak si rozhodně nebudu cenit každej na 10 Kč
Tak jestli to vydržíš, tak se je pokusím co nejdřív otestovat (tyhle procíky jsou docela odolné, takže myslím, že budou fungovat všechny)

Jinak jsem dneska dupalinovi předal oba cyrixe a banshee a Rendaxovi, co po mě chtěl+něco navíc.
Takže mi už zbejvají jenom ty MMXka a grafiky TNT2 a ATI rage od inno3d.
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

o tu tnt2 mam zajem ....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Odpovědět