Ovladac
Ovladac
Mam taky mensi problem s ovladacom na Voodoo 2 pod Win XP stiahol som si FastVoodoo2 4.0 XP Gold Edition ale nechcu mi pod nim bezat ziadne hry a preto potrebujem aby mi niekto zvas poradil aky je najlepsi ovladac pod tento system a cez ktory budu bezat vsetky hry 8)
Jasne az teraz som si vsimol ze pisem pod Voodoo 1 Ten problem je asi takyto ze sa mi nic nepsusti ked vyberiem aby to islo cez 3Dfx skusal som uz toho dost co som mal poruke tak napr. Quake 2, Half-Life, specialne demo Requiem ktore ide iba cez 3Dfx a hned ako som ho spustil este nenabehla ani uvodna obrazovka a uz ma to hodilo do Win... Karta je urcite v poriadku lebo som si ju uz konecne doniesol od bratranca (mal ju pozicanu) ale driver ktory on pouziva som si nezobral lebo som myslel ze ten moj bude v pohode... inak aj on ma Win XP....
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..prezradim ti tajomstvo,fastvoodoo2 4.0xp ma par chyb:
-nefunguje minigl (half life,quake2)
-nefunguje wickedgl
-nefunguju stare glide2x aplikacie (requiem)
skus fastvoodoo2 3.0xp,to by malo pomoct.zavisi to ale aj od tvojej primarnej grafiky,fv2 3.0xp je nachylnejsie na memmap chyby ak mas dx9 kartu..
-nefunguje minigl (half life,quake2)
-nefunguje wickedgl
-nefunguju stare glide2x aplikacie (requiem)
skus fastvoodoo2 3.0xp,to by malo pomoct.zavisi to ale aj od tvojej primarnej grafiky,fv2 3.0xp je nachylnejsie na memmap chyby ak mas dx9 kartu..
Tak uz som ju konecne rozbehal sice teraz neviem ci to bolo zasluhou tych FastVoodoo2 3.0 alebo tych ktore pisal no-x ze idu na XP aj s DX9.0b ktore su na tejto stranke ale myslim ze je to zasluha skor tych FastVoodoo2 3.0. Daval som tam najprv tie odtialto ale nic nechcelo ist tak som tie rozbalene ovladace nakopcil do System32 a nato nainstaloval tie FastVoodoo2 a ejhla fungovalo vsetko aj Quake 2 aj ten Requiem, Half-Life, Unreal takze super karta ide ako hodinky
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..este keby som si pametal ako je na tom fv2 3.5 xp
mam pocit ze som ho mal nahodeny a tiez fungoval (resp. nefungoval) rovnako ako 4.0..win9x verzia tymito neduhmi netrpi.nechcem nic hovorit,ale horespomenute bugy robia fv2 4.0xp prakticky uplne nepouzitelnymi,jedine co beha je unreal tournament..
edit: aby som nezabudol,fv2 3.0xp/3.5xp maju prilozenu nespravnu verziu glide3x (je to verzia pre voodoo3/4/5 ),spravny subor si stiahni [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glide3x.zip]tu[/url],supni ho do system32 a mal by si (konecne) mat plne funkcny driver.blop.
asi sa nastvem a namixujem z toho jeden plne funkcny driver ktory si niekde vylepim,aspon si ludia nebudu musiet stahovat tri rozne drivery ktore potom este treba spravnym spusobom zbastlit dohromady.
Amigamerlin mi mozno odtrhne hlavu (co by bol celkom slusny vykon-cez net ),ale upozornoval som na to a vcelku slusne na mna kaslal.well,finders-keepers..
mam pocit ze som ho mal nahodeny a tiez fungoval (resp. nefungoval) rovnako ako 4.0..win9x verzia tymito neduhmi netrpi.nechcem nic hovorit,ale horespomenute bugy robia fv2 4.0xp prakticky uplne nepouzitelnymi,jedine co beha je unreal tournament..
edit: aby som nezabudol,fv2 3.0xp/3.5xp maju prilozenu nespravnu verziu glide3x (je to verzia pre voodoo3/4/5 ),spravny subor si stiahni [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glide3x.zip]tu[/url],supni ho do system32 a mal by si (konecne) mat plne funkcny driver.blop.
asi sa nastvem a namixujem z toho jeden plne funkcny driver ktory si niekde vylepim,aspon si ludia nebudu musiet stahovat tri rozne drivery ktore potom este treba spravnym spusobom zbastlit dohromady.
Amigamerlin mi mozno odtrhne hlavu (co by bol celkom slusny vykon-cez net ),ale upozornoval som na to a vcelku slusne na mna kaslal.well,finders-keepers..
Jasne to by nebol zly napad len pekne sprav ten plne funkcny ovladac a o svoju hlavu sa neboj A potom to som vycap teda ten link kde si to mozem stiahnut 8)ps47 píše:..este keby som si pametal ako je na tom fv2 3.5 xp
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To abych dal skoro do FAQ na web
Takže pro zprovoznění FV2 3.0 je zapotřebí použít glide3, na který si hodil link a pro zprovoznění FV2 4.0 se musí použít glide2 z verze 3.5.
Chápu to dobře?
Takže pro zprovoznění FV2 3.0 je zapotřebí použít glide3, na který si hodil link a pro zprovoznění FV2 4.0 se musí použít glide2 z verze 3.5.
Chápu to dobře?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano
..po dukladnom testovani som zistil ze najlepsie je:
1)nainstalovat fastvoodoo2 4.0xp
2)skopirovat si [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glide2x.zip]posledny oficialny glide2x[/url] do system32 adresara
vysledkom je plne funkcny driver,ale s niektorymi (novymi) primarnymi kartami (dx9 radeony ) sa muze objavit ten problem s rozpadnutou pracovnou plochou (po skonceni glide2x aplikacie).tento problem riesi najnovsi glide2x od koolsmokyho,ktory ale nefunguje s wickedgl (glide2x a minigl hry slapu vyborne),a ignoruje vsetky nastavenia v registroch,takze napr. refresh je nutne nastavit env varom v *.bat subore pre kazdu hru.je to proste prava beta,dufam ze koolsmoky to casom opravi..
(edit: tento thread obsahuje neaktualne informacie,aktualne su ve V2 FAQ)
..po dukladnom testovani som zistil ze najlepsie je:
1)nainstalovat fastvoodoo2 4.0xp
2)skopirovat si [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glide2x.zip]posledny oficialny glide2x[/url] do system32 adresara
vysledkom je plne funkcny driver,ale s niektorymi (novymi) primarnymi kartami (dx9 radeony ) sa muze objavit ten problem s rozpadnutou pracovnou plochou (po skonceni glide2x aplikacie).tento problem riesi najnovsi glide2x od koolsmokyho,ktory ale nefunguje s wickedgl (glide2x a minigl hry slapu vyborne),a ignoruje vsetky nastavenia v registroch,takze napr. refresh je nutne nastavit env varom v *.bat subore pre kazdu hru.je to proste prava beta,dufam ze koolsmoky to casom opravi..
(edit: tento thread obsahuje neaktualne informacie,aktualne su ve V2 FAQ)
Naposledy upravil(a) ps47 dne ned zář 04, 2005 3:52 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..SLI mi slapalo v pohode.inak koolsmoky vydal novu verziu voodoo2 xp ovladaca,vyzera fakt dobre,uz funguje aj wickedgl,ma to aj mismatched support a nastavenia v registroch tiez funguju.strasne rad by som ho vykusal,ale bez disku tazko,a este ho nebudem mat viac ako tyzden ..suchtavi agemovski blbouni
mne ty smradi z Agemu drzali ASUS grafiku vyse mesiaca a to som ju mal len tyzden doma a nato kamosovi odisla hned ASUS doska a ma ju tam este do terazps47 píše:..SLI mi slapalo v pohode.inak koolsmoky vydal novu verziu voodoo2 xp ovladaca,vyzera fakt dobre,uz funguje aj wickedgl,ma to aj mismatched support a nastavenia v registroch tiez funguju.strasne rad by som ho vykusal,ale bez disku tazko,a este ho nebudem mat viac ako tyzden ..suchtavi agemovski blbouni
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele: