Identifikace V2

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
bigless

Identifikace V2

Příspěvek od bigless »

Vyzkouším aktivitu zdejších znalců :) Sám jsem nedokázal dohledat výrobce. PCB vypadá na referenční

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Skywell Magic 3D II ver.3
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Modre rezistory. :)
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Pěkná kartička, jedna z mála, ke které mám hluboký citový vztah. :P
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

na mna toho uz vela nezostalo,tak som aspon v prvom poste fixol tie linky :P
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
bigless

Příspěvek od bigless »

Díkec :) To byla rychlost. Sháním druhou do páru tak kdyby jste věděli o nějaké.. ;) Btw. jak je to kompatibilitou u multi-brand SLI? Jde to vůbec?

P.S. Dík za opravu šéfe :idea: Vkládal jsem linky určené na fóra, ale zřejmě tam byla chyba v syntaxi..
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

pokial mas modely s rovnakym mnozstvom pamate tak to s velkou sancou fungovat bude-staci pouzit ovladac (resp glidy) s podporou mismatched kariet,cize koolsmoky's v2 driver pre win 2000/xp alebo posledne fastvoodoo2 mismatched pre win9x (resp staci pouzit akykolvek ovladac,potom skopirovat do systemoveho adresara koolsmokyho glidy a v registroch zapnut podporu mismatched kariet)..
ObrázekObrázek
bigless

Příspěvek od bigless »

No já to na Xpčkách hlavně ani nerozjel. I přes to, že jsem tam nainstaloval poslední fastvoodoo ovladače mi to házelo při startu "Genport I/O initialize failure" načež mi došla trpělivost. Skládám PIII a tam budou W98.. Nemá smysl V2 dávat na C2D a pod systém kterej je 3dfx podporován třetí stranou :shock: Bastlení ovladačů a verzí přes sebe není muj oblíbený styl :)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

bigless píše:I přes to, že jsem tam nainstaloval poslední fastvoodoo ovladače mi to házelo při startu "Genport I/O initialize failure" načež mi došla trpělivost.
koolsomkyho ovladac by toto mal riesit.ale mas pravdu,p3 s win98se je pre v2 lepsi domecek-tam ti uplne postaci posledny oficialny ovladac..
XAN píše:Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
ano.
ObrázekObrázek
bigless

Příspěvek od bigless »

XAN píše:Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
Ten běh na XP se týkal jedné V2...druhou shánim.. Když jsi takovej VoodooSkrblík :twisted: a všechno ti funguje, nemáš na skladu Skywell?? :)
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Skywellů jsou asi 4 typy... pokud chceš stejnou, musíš se ptát na konkrétní typ :wink:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
bigless

Příspěvek od bigless »

Dyk je to téma tohoto threadu :)) Sám jsi ji identifikoval za což děkuji :wink:
bigless

Příspěvek od bigless »

Tak mam tady další hádanku..hra se přiostřuje :) Jedna z těchto 3 karet má čip 3dfx...jaký a která to je? :)

Obrázek
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

V3 2000 AGP, nic jinýho tam nemá AGP 2x, ale nevim co je na tom k hádání :roll:
Do you Voodoo?
bigless

Příspěvek od bigless »

No týpek mi vehementně tvrdí, že je tam jeden V2 čip...tedy banshee... Děkuji ;)
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

Taky při hledání po aukru prohlížim fotky neznámejch GK a hledám voodoo, ale jako nejlepší vodítko se mi osvědčuje tvar AGP, pokud je to univerzální, doufám, že V4, Rampage nebo Daytonu nepřehlídnu :roll: :lol:
Do you Voodoo?
Odpovědět