Resident Evil na V3/Win98SE

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Odpovědět
Wolfik

Resident Evil na V3/Win98SE

Příspěvek od Wolfik »

Máte někdo zkušenosti s rozjížděním hry Resident Evil (PC) na windows 98SE a grafikou Voodoo 3?
V setupu jsem zkoušel hlavně všechny dvě karty od 3dfx a pár od jinejch firem. Ve hře proběhne jenom logo a pak jenom černá obrazovka, která se musí tvrdě resetnout :(
Na netu jsem našel nějakej voodoo 2 patch, ale ten se mi nedaří rozjet
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ano,viem o tom,v re1 3dfx mode na standalone voodoo kartach nebezi,myslim ze pre v3 a vyssie treba zvolit nastavenie pre PowerVR apocalypse.a pre ati matrox :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

ano ano...pod 3dfx se to nespustí...pod Matrox se to spustí ale máte přes obraz takové hnusné čáry. Přes ostatní zvolené čipy to jde...

hmm tak se prokousávám začátkem a musím říct, že ta hra má opravdu něco do sebe (Silent Hill 2 jsem odinstaloval po hodině hraní)...jen mě trochu štve nepochopené ovládání a jak se vůbec hra vypíná...mohl bys prosím poradit :)

(napsal bych ti přes icq ale na win98SE s i nSP moc věcí nefunguje ;))
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ovladanie je neprakticke pretoze hra bola povodne robena pre ps1,holt ked to bolo vyvijane s gamepadom na mysli tak je jasne ze na klavesnici to az taka slava nebude.ale da sa na to zvyknut..hra sa vypina cez alt+F4 :D
Adolfik píše:napsal bych ti přes icq ale na win98SE s i nSP moc věcí nefunguje ;)
http://www.miranda-im.org/download/
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Adolfik píše:...Silent Hill 2 jsem odinstaloval po hodině hraní...
Vim, ze dvojka ma svoje fanousky, ale ja ji povazuju za zdaleka nejhorsi dil serie. S trojkou, nebo aspon jednickou se nemuze vubec srovnavat.
Odpovědět