FAQ - VSA-100
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
-
- Kontaktovat uživatele:
Dotestoval jsem 3dfx karty na win7 a vysledek je:
voodoo1 - glide plne funkcni, OGL jsem nezkousel, ovladac je ten, co je uvedeny ve FAQ pro winXP
voodoo2 - po nainstalovani koolsmoky ovladace pro winXP komp nenabootuje, to same nastane i po instalaci fastvoodoo 4.0 XP
voodoo3 - SSFT 1.5 jdou nainstalovat bez problemu, po spusteni D3D hry se obevi BSOD, glide a OGL trochu funguje, ale reakce na mys a klavesnici jsou zpozdene a hra po chvili zatuhne
voodoo4 - SSFT 1.5 jdou nainstalovat bez problemu, UT v D3D a glide funguje bez problemu, Q3A pres OGL taky funguje
voodoo1 - glide plne funkcni, OGL jsem nezkousel, ovladac je ten, co je uvedeny ve FAQ pro winXP
voodoo2 - po nainstalovani koolsmoky ovladace pro winXP komp nenabootuje, to same nastane i po instalaci fastvoodoo 4.0 XP
voodoo3 - SSFT 1.5 jdou nainstalovat bez problemu, po spusteni D3D hry se obevi BSOD, glide a OGL trochu funguje, ale reakce na mys a klavesnici jsou zpozdene a hra po chvili zatuhne
voodoo4 - SSFT 1.5 jdou nainstalovat bez problemu, UT v D3D a glide funguje bez problemu, Q3A pres OGL taky funguje
-
- Kontaktovat uživatele:
Kupodivu celkem dobre, skoro stejne jako XP. Po nastartovani je obsazena jen asi polovina ramky. Okna se oteviraji svizne, ruzny programy taky fungujou docela dobre. I hry chodi slusne. Vykon nejvic brzdi pomaly IDE radic (umi jen ATA 33). Doufam, ze nebude dlouho trvat nez MS win7 oficialne vyda, XP uz jsou dost stary (ikdyz 64 bit verze neni spatna) a visty mi do kompu nesmi...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pri experimentovani s BIOSem na MSI 6168 jsem na zkousku pripojil 40 GB disk s win7. System kupodivu zmenu vydrzel a bez problemu nabehnul. Nainstaloval jsem SSFT 1.5 a narozdil od predchozi sestavy V3 funguje. D3D, OGL i glide chodi bez problemu. Takze chyba neni v ovladacich ani ve windowsech, ale vypada to na nekompatibilitu V3 s asus P3B-F
btw 8 MB V3 zvlada ve 2D i 1920x1080
btw 8 MB V3 zvlada ve 2D i 1920x1080
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Už to že to vůbec jde rozchodit na takovém HW. je prostě úžasný.
To že W7 vůbec akceptuje karty od V1 je pro mě zázrak, když si člověk vzpomene jak leckterý mladší hw. uměl potrápit.Tady to bude asi vymakanější než Visty, ty umí strhat i daleko lepší sestavičku a to zcela suveréně.
To že W7 vůbec akceptuje karty od V1 je pro mě zázrak, když si člověk vzpomene jak leckterý mladší hw. uměl potrápit.Tady to bude asi vymakanější než Visty, ty umí strhat i daleko lepší sestavičku a to zcela suveréně.
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever