Konečně zase něco zajímavého na aukru

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

Příspěvek od Bob van Sikorski »

odhadem to bylo v obdobi podzim 2002 az jaro 2003
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

To už je určitě moc pozdě, to už jsem neměl ani V3, ani pozdější GF2, ale nejspíš R9100...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

swarm píše:Já mám od Cambridge SoundWorks ještě 4.1 set a nemůžu si ho vynachválit (stále ho aktivně používám ač už je to dost letitý)... bral jsem si několik nových setů domů na recenzi a pořád nemůžu najít nic, co by mi to nahradilo k plné spokojenosti :?.
cambridge four poin suround ? predpokladam,tak ty me nedavno odesly na vecnost-schorelo trafo ....
ObrázekObrázek
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

wizzy píše:A jesti mi někdo vleze do Dragona, tak ho osobně prokleju do pátého kolena a uřknu mu veškerý 3dfx stuff, aby mu dělal artefakty v obraze.
http://aukro.cz/show_item.php?item=462952856

Hmmm ;(
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Chraň tě ruka páně, protože to stejně nevyhraješ a já to akorát budu mít dražší a nebudu tě mít vůbec rád :evil:
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

wizzy píše:Chraň tě ruka páně, protože to stejně nevyhraješ a já to akorát budu mít dražší a nebudu tě mít vůbec rád :evil:
Éh, tak nějak nápodobně :wink:
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

No, pokud se nemůžeme dohodnout po dobrém, ať vyhraje ten lepší.
Ovšem pamatuj, že jsem poměrně malá komunita a máme dlouhou paměť ;-)
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

wizzy píše:No, pokud se nemůžeme dohodnout po dobrém, ať vyhraje ten lepší.
Ovšem pamatuj, že jsem poměrně malá komunita a máme dlouhou paměť ;-)
Ale no tak proč hned výhružky? :?:
Monty už Dragona má a na Sli ma krásný duo Diamond Monster 2.
Ty se na to musíš teda hodně klepat :)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

iDeFiX> Kdyz se podivas do bazaru, uvidis pinned topic, a tam se muzes docist, kolik let uz na nej wizzy ceka, potom co jsem je ja vykoupil kde se dalo. A nejde o zadne vyhruzky, ale wizzy si o nej rekl prvni a tak my tu mame nastavena pravidla. Nikdo Te pochopitelne nenuti je respektovat, to samozrejme ne, ale...urcite rozumis.
wizzy, drzim palce, neveril bych, ze se jeste nejaky objevi tam kolem vas, trpelivost (mozna i lenost? :-P) byla odmenena, tak jdi do toho!

Add repro, CW nebyvaly k zahozeni, ale co treba Z-5500..? Vazne si myslite, ze to nejsou dobre bedny? ;-)
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ren píše:Nikdo Te pochopitelne nenuti je respektovat…
Nikdo? 8-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Ren: Díky za podporu ;-) BTW:
wizzy píše:...
Snad jen něco od Logitechu ale to jsme cenově trochu jinde.
To víš, že jsem po nich taky šilhal, moc se mi líbí a trochu je sleduju... http://www.aukro.cz/item462292773_repro ... 1_thx.html ... Ale jak říkám, cena je už jinde a vzhledem k situaci doma se asi budu muset porozhlédnout po nějakých dobrých sluchátkách... (ovšem v těch se až tak nevyznám, znám maximálně Koss, Sennheiser a Beyerdynamic... Budu se muset porozhlédnout...

iDeFiX: Žádné výhrůžky. Jen vyjasnění situace. Vždycky, když se něco takového objevilo, tak jsme se tu mezi sebou nějak rozumně dohodli. Nikdo tě k tomu nenutí, to je samozřejmé. Ovšem nemůžeš ale čekat, že ti potom v budoucnosti vyjdeme vstříc, pokud budeš ve stejné situaci. (Doprčic, koho mi to furt připomíná? ;( )
no-X: :wink:
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

Ren píše:iDeFiX> Kdyz se podivas do bazaru, uvidis pinned topic, a tam se muzes docist, kolik let uz na nej wizzy ceka, potom co jsem je ja vykoupil kde se dalo. A nejde o zadne vyhruzky, ale wizzy si o nej rekl prvni a tak my tu mame nastavena pravidla. Nikdo Te pochopitelne nenuti je respektovat, to samozrejme ne, ale...urcite rozumis.
wizzy, drzim palce, neveril bych, ze se jeste nejaky objevi tam kolem vas, trpelivost (mozna i lenost? :-P) byla odmenena, tak jdi do toho!

Add repro, CW nebyvaly k zahozeni, ale co treba Z-5500..? Vazne si myslite, ze to nejsou dobre bedny? ;-)
Nechápu proč mi všichni podsouváte ze nechci respektovat nepsaná pravidla :?: To bych se sem asi neregistroval,na víc jsem mu odpověděl že Dragona mám.Dodalo Aukro v balíčku karet ze pade cena i s poštou 100Kč asi tak před 3 měsíci ;)P
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

wizzy píše:Ren: Díky za podporu ;-) BTW:
wizzy píše:...
Snad jen něco od Logitechu ale to jsme cenově trochu jinde.
To víš, že jsem po nich taky šilhal, moc se mi líbí a trochu je sleduju... http://www.aukro.cz/item462292773_repro ... 1_thx.html ... Ale jak říkám, cena je už jinde a vzhledem k situaci doma se asi budu muset porozhlédnout po nějakých dobrých sluchátkách... (ovšem v těch se až tak nevyznám, znám maximálně Koss, Sennheiser a Beyerdynamic... Budu se muset porozhlédnout...

iDeFiX: Žádné výhrůžky. Jen vyjasnění situace. Vždycky, když se něco takového objevilo, tak jsme se tu mezi sebou nějak rozumně dohodli. Nikdo tě k tomu nenutí, to je samozřejmé. Ovšem nemůžeš ale čekat, že ti potom v budoucnosti vyjdeme vstříc, pokud budeš ve stejné situaci. (Doprčic, koho mi to furt připomíná? ;( )
no-X: :wink:
Věta: jsem poměrně malá komunita a máme dlouhou paměť to je jak z filmu Bůh odpouští já ne. :wink:
Opravdu si myslíš že aukce vyhrávají ti lepší ;( Mám pocit že to obvykle rozhodují jiná kritéria.To je vše z mé strany k tomuhle pseudo problému. 8-)
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

no-X píše:
Nikdo? 8-)
Pochopil jsem to správně :bgrin:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

iDeFiX píše:Nechápu proč mi všichni podsouváte ze nechci respektovat nepsaná pravidla :?:
rypol si si prvy,tak bolo rypnute aj do teba..vyhruzky nepadly ziadne,ak mas ten pocit tak nieje opravneny..nejde o ziadne nepsane pravidla,iba o zaklady slusnosti (ked uz nieco mam,tak nezoberiem silou-mocou to iste druhemu spred nosa),a my sme slusni hosi,nenadavame,nespamujeme,nepostujeme v nespravnych sekciach,nepiseme posty velkymi pismenami (teda takmer :roll: ),a ked nas niekto nasere tak cas kedy mu pojdeme zabodnut kudlu do chrbta riesime zasadne iba cez pm..... :twisted:
iDeFiX píše:
no-X píše:
Nikdo? 8-)
Pochopil jsem to správně :bgrin:
skoro nikto :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

Netušil jsem že ten drbající se smajlík ;( a Hmm spustí takový flam.
Mám za to že jsem v další odpovědi jasně napsal : :arrow: Monty už Dragona má a na Sli ma krásný duo Diamond Monster 2
Pocit výhružek to asi bude věta:No, pokud se nemůžeme dohodnout po dobrém, ať vyhraje ten lepší.
O několik postů zpět jsem si psal s Bezmozkem a ten fakt že diskutuje s člověkem který ho na Aukru několikrát přehodil(to jsem ještě nebyl tady zaregistrovaný) vzal uplně supr :wink: Proto docela nechápu proč to všechno,vy se nikdy nešpičkujete?
Prohlašuji tedy nechci a nechtěl jsem přihazovat wizzymu na Dragona2, jen jsem se snažil tu jeho zarputilost trochu odlehčit.Domluvil jsem.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

wizzy to samozrejme myslel polozartom..ale suhlasim,nechajme to tak kym sa postrkovanie slovicok nezmeni na skutocny flame,myslim ze je jasne o co komu ide/islo a nema zmysel to tu dalej rozoberat :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Rendax
unintentional forum destroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

No,zbývají téměř tři hodiny tak doufám, že to wizzymu vyjde! ;)P
//že by opět A-Trend Helios3D?(všimněte si zařazení)

http://aukro.cz/item464970942_gaficka_k ... _trio.html
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

8-)
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Mimochodem, někdo tu sháněl GF6800 AGP? Tu je... (umístěná "inteligentně", tak třeba nebude drahá)
http://aukro.cz/item463330961_geforce_6 ... rnice.html
Zamčeno