Ladíme MSI 6168
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
A co NOD32? Zatezuje system mnohem mene nez AVG. Akorat by jsi musel nakrocit na temnou stranu kvuli aktualizacim.
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizujes, protoze jsi nakrocil na temnou stranu
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
TV-Out
Po delsi dobe se vracim k TV-outu.. Urval jsem S-Video konektor z nefunkcni GeForce a napajel na nej dratky, ty jsem pak z druhe strany opatril konektorem do desky a pripojil.. No ale po pripojeni na device co by to mel konzumovat se nic nedeje:-(
Funguje to nekomu, nebo to je vlastnost?
Funguje to nekomu, nebo to je vlastnost?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tedy zcela urcite nemam (je tam W_XP s tim co se tam vyskytl po instalaci), ale myslim si, by na me aspon mohla probliknout uvitaci obrazovka, plus nejake ty POST kecy.. Na to preci ovladac vliv nema (nebo jo?) a bohuzel nic.. Je SFFT takovy ovladac?ps47 píše:.... mas nahodeny v3 ovladac podporujuci tv-out ....
Zapojeni jsem si jeste jednou projel, tam by problem byt take nemel..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jooo,tak s default xp ovladacom mozes byt rad ze mas 2d akceleraciu (na tuto temu som sa tu uz minimalne raz rozculoval,kto ma zaujem nech si to searchne).bez normalneho ovladaca sa nepohnes,bud tam daj amigasport alebo SFFT A41custom,mas to ve v3 FAQ.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
:-(
Tak ani s SFFT A41 ani s AmigaSport jsem nedosahl zlepseni..
Widle porad ukazuji, ze pripojeny jsou PnP monitor a obecna televize, porad ve vlastnostech obrazovky ukazuji lakonicke hlaseni "vice monitoru"
Pomoci 3dfx tools muzu aktivovat TV-out, nicmene vybrane nastaveni se pokusi aplikovat na monitor (coz nevypada prave hezky) a S-Video vystup stale mlci:-( jakoby ho to ani nevidelo:-/
Widle porad ukazuji, ze pripojeny jsou PnP monitor a obecna televize, porad ve vlastnostech obrazovky ukazuji lakonicke hlaseni "vice monitoru"
Pomoci 3dfx tools muzu aktivovat TV-out, nicmene vybrane nastaveni se pokusi aplikovat na monitor (coz nevypada prave hezky) a S-Video vystup stale mlci:-( jakoby ho to ani nevidelo:-/
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
este
No ja se este vratim k tomu startu: Kdyz to pustis se zapojenym S-video do telky, tak muzes zmacknout F2 a hrabat se v BIOSu? Tohle by melo byt driver-independent a zatim na vsech kartach co jsem mel s s-videem to tak jelo.. Je fakt, ze tohle je zakladni deska;-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pred casem jsem koupil tuhle desku, takze sepisu par poznatku.
Hned jak deska dorazila jsem musel vymenit vetsinu kondenzatoru. Osvedcil se mi MSI BIOS 1.3 (award). Bez problemu rozpoznal CPU (PIII 650 coppermine) i 80 GB disk. Komp byl naprosto stabilni. Nedavno jsem v bazaru natrefil na redukci slot 1 > FCPGA. Jen tak ze srandy jsem zkusil do desky dat PIII 1GHz (coppermine, fsb 133) a ono to funguje . Stabilitu jsem overil nekolika hodinama 3Dmarku 2000 (:roll:) a vsechno bylo stabilni, zadnej pad.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=536138
Pak jsem upravil celerona 1200 podle tohodle navodu a kupodivu v desce nabehnul . BIOS ho sice nepoznal, ale windowsy normalne nabehly a vsechno fungovalo. V BIOSu jde i bez problemu taktovat, vytahnul jsem ho na 1400 MHz, vic uz to neslo - limit procesoru. Projel jsem 3Dmark99 a vysledek je docela slusnej, hlavne CPU skore.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=536183
Hned jak deska dorazila jsem musel vymenit vetsinu kondenzatoru. Osvedcil se mi MSI BIOS 1.3 (award). Bez problemu rozpoznal CPU (PIII 650 coppermine) i 80 GB disk. Komp byl naprosto stabilni. Nedavno jsem v bazaru natrefil na redukci slot 1 > FCPGA. Jen tak ze srandy jsem zkusil do desky dat PIII 1GHz (coppermine, fsb 133) a ono to funguje . Stabilitu jsem overil nekolika hodinama 3Dmarku 2000 (:roll:) a vsechno bylo stabilni, zadnej pad.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=536138
Pak jsem upravil celerona 1200 podle tohodle navodu a kupodivu v desce nabehnul . BIOS ho sice nepoznal, ale windowsy normalne nabehly a vsechno fungovalo. V BIOSu jde i bez problemu taktovat, vytahnul jsem ho na 1400 MHz, vic uz to neslo - limit procesoru. Projel jsem 3Dmark99 a vysledek je docela slusnej, hlavne CPU skore.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=536183
super hledal jsem nějakej obchod s elektrosoučástkama, http://www.ges.cz/ a maj pobočku v praze no super
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
Sorry for my english, but I only speak German, English, Croatian and a little bit of French...
I have bought a MS 6168. I have several Adapters for Socket 370 to Slot 1 Support.
Is it possible to run a 1300MHz Celeron Tualatin on a standard board with a standard Bios with an adapter?
Would a test damage the board?
What modification would I need if not?
Which BIOSes are safe to flash on the Board?
greetings to my czech 3dfx colleagues!
I have bought a MS 6168. I have several Adapters for Socket 370 to Slot 1 Support.
Is it possible to run a 1300MHz Celeron Tualatin on a standard board with a standard Bios with an adapter?
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Also you need a Tualatin compatible adapter. If you dont have, I can post you here a manual how to modify FCPGA or PPGA adapter to support Tualatins.Kaitou píše:Sorry for my english, but I only speak German, English, Croatian and a little bit of French...
Its also important, that your adapter MUST have switches/jumpers to set manually the core voltage. If it doesnt have, it cant be used in such a mainboard, cause BX boards see Tualatin as 2,4v default.