prosím pomoc:P counter strike 1.6 a opengl rozlišení ..

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Odpovědět
dr.inks

prosím pomoc:P counter strike 1.6 a opengl rozlišení ..

Příspěvek od dr.inks »

chcu si dat na counter striku rozliseni na opengl rozliseni a nejde me to game not ... objevi se windows tabulka s napisem v angličtině ze v tomto rozliseni nemuze hra jet.. nevim co stim udělat prosim pomoc.. :/ děkuji predem :o) nevim jak to proste rozjet v rozliseni opengl..[/b] :( :roll: :cry:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..presny popis tvojho hardwaru a softwaru?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
dr.inks

Příspěvek od dr.inks »

ps47 píše:..presny popis tvojho hardwaru a softwaru?
mmm to netusim .. v tomto smeru se moc neorientuju ale pokud poradis kde bych to mohl hned najit tak budu jen rad a hned napisu ale vim ze me v tom rozliseni jelo .. predtim nez sem si preinstaloval pc ..:-/
dr.inks

Příspěvek od dr.inks »

dr.inks píše:
ps47 píše:..presny popis tvojho hardwaru a softwaru?
mmm to netusim .. v tomto smeru se moc neorientuju ale pokud poradis kde bych to mohl hned najit tak budu jen rad a hned napisu ale vim ze me v tom rozliseni jelo .. predtim nez sem si preinstaloval pc ..:-/
RADEON 9200 PRO F
AMD athlon XP 2000+
1.67Ghz 256MB ram
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

heh,no neviem ako si na nas natrafil,ale my tu bezne problemy prilis neriesime;
no-X píše:Co nepatří do této sekce:

:arrow: řešení běžných (uživatelských) problémů - použijte raději fóra PCTf nebo OCguru
:arrow: OT
:arrow: OT :wink:
v kazdom pripade,skus si nainstalovat posledny directx (predpokladam ze mas win xp) a posledne ovladace na grafiku,to by mohlo pomoct.
ObrázekObrázek
dr.inks

Příspěvek od dr.inks »

ps47 píše:heh,no neviem ako si na nas natrafil,ale my tu bezne problemy prilis neriesime;
no-X píše:Co nepatří do této sekce:

:arrow: řešení běžných (uživatelských) problémů - použijte raději fóra PCTf nebo OCguru
:arrow: OT :wink:
v kazdom pripade,skus si nainstalovat posledny directx (predpokladam ze mas win xp) a posledne ovladace na grafiku,to by mohlo pomoct.

jop jede to děkuji :o)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..holt prekliatie defaultnych mikrosoftich sukk-ass ovladacov.. 8|
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:..holt prekliatie defaultnych mikrosoftich sukk-ass ovladacov.. 8|
Vidis, to se ve Vistach nestane..;-)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..ked si to uz nahryzol,ako vlastne vyzeraju defaultne graficke ovladace vo viste? uz tam konecne davaju nieco funkcne alebo nadvazuju na tradiciu z xp (tzn 2d+nejake d3d,hlavne nech to ako-tak funguje,na rychlost a featury sa vykasleme,ved ten kto si to tam necha je stejne tak blbej ze na to nikdy nepride)?

ono netvrdim ze defaultacke xp ovladace nemaju nijaky zmysel,to rozhodne nie,v niektorych pripadoch je to vyborna vec (napr pre stare chipsety a zvukovky,na tie sa zhanaju ovladace extremne tazko,teda ak tam clovek z nejakych dovodov potrebuje 9x)..par rokov dozadu som pomerne casto prerabal stare kompy-vzdy ta ista pesnicka,p2/p3 pripadne nizke k7 s win9x v katastrofalnom stave (vzdy som obdivoval svatu trpezlivost ludi ktori na tom dokazali oklikavat ms office,ja by som masovo vrazdil po niekolkych minutach),za par drobnych sa kupila nejaka extra pamat,sformatovalo sa to,vrazili sa tam xpecka,tie po instalaci automaticky nahodili ovladace na chipsety a zvukovky,obvykle aj na grafiky (skoro vzdy tam boli s3/sis pochadzajuce z este archaickejsich strojov) a bolo vystarane,ziaden dalsi bordel sa nekonal..potom sa este nastavil performance mod a prislusny clovek mohol v klude pracovat,obvykle dvoj-trojnasobnou rychlostou (niektore tetky skoro plakali :lol: ).

co sa mi ale nepaci je ze ked tam vrazim r9100 tak sa bez okolkov nakopne microsofti driver a tvari sa ze je vsetko v najlepsom poriadku aj ked karta ide sotva na polovicny plyn (to iste ma vytocilo ked som prvy krat instaloval v1 pod win98se-okamzite sa nahodil ms driver podporujuci iba d3d,co je obzvlast pri add-on 3dfx karte riadne blby for,a este mal tu drzost presviecat ma ze momentalny driver je lepsi ked som instaloval posledny driver od 3dfx)..proste pri zariadeniach kde defaultny driver silne degraduje vykon mali aspon vylepit nejaky maly vykricnik alebo nieco podobne s poznamkou this device is not working as fast as it could/should-ked to islo pri usb (otravna a,mimochodom,nevypnutelna hlaska "this device is not working as fast as it could,please connect it to usb 2.0 port"),nevidim dovod preco by to nemohlo ist aj tu..

ale som si schuti zanadaval na ms,mmm hned sa citim lepsie (aj ked zmysel to nemalo absolutne ziadny,ten komu je to jedno a iba klika office postaci default nech je tam akakolvek karta,a ktokolvek iny kto ma aspon stipku rozumu tam hodi nieco od vyrobcu,takze zasa raz par odstavcov uplne neplodneho textu,oh well,not like I have anything else to do anyway) :D

mimochodom,myslim ze nemusim dodavat ze vista by v tomto pripade prilis nepomohla :wink:
Naposledy upravil(a) ps47 dne ned dub 06, 2008 11:29 am, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ve Vista se z Windows Update stahuji posledni podepsane ovladace dodane vyrobcem, typicky zvuk, grafika, sitovka. Objevuji se s kratkym zpozdenim, nic fatalniho a kdyz nV vyda novy driver, dostanes ho proste jako optional update. Pro mene rozsireny hw samozrejme musis pokracovat rucne, pokud mas 1/2 hw z roku raz-dva nebo sice novy, ale nepodporovany, Vista na nem IMO nema co delat, kdyz stavis PC pro Linux take tam nedas ATi grafiku nebo Broadcom WLAN. Takze rozhodne velmi vitany pokrok.

Z cehoz tedy vyplyva, ze na Vista (legalnich nebo alespon spravne cracklych) by se tohle nestalo..;-)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

je pekne vediet ze aspon v niektorych oblastiach sa trocha snazia.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Tohle je nejvetsi chvala na adresu MS jakou jsem od Tebe kdy slysel..:lol:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

nj,aj ja mam obcas spatne dni.. :)
ObrázekObrázek
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

ps47 píše:to iste ma vytocilo ked som prvy krat instaloval v1 pod win98se-okamzite sa nahodil ms driver podporujuci iba d3d,co je obzvlast pri add-on 3dfx karte riadne blby for,a este mal tu drzost presviecat ma ze momentalny driver je lepsi ked som instaloval posledny driver od 3dfx)
přesvědčovali mě že aktuální driver je lepší tak to je od MS gól :lol:
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47> Taky mam spatne dny..Jednou se POSERU z MS predstavy o sdileni dat v siti.
Odpovědět