Moderátoři: no-X, Moderátoři
Od čtvrtka jsem volný, v lepším připadě do 15. února a v tom horším do října.wizzy píše: HoNY: To je právě ta zmíněná V1 Skywell Magic. Jak jsi slyšel Rena, tak i pětikilo je za ní málo, tak jestli ji chceš, tak honem, než si to rozmyslím(původně byla ve skupině, kterou jsem ani nechtěl prodat, ale člověk nemůže vždycky dělat to, co by chtěl)...
Jak budu mít jasno, kdy pojedu, tak se ti ozvu a domluvíme se.-HoNY- píše:Od čtvrtka jsem volný, v lepším připadě do 15. února a v tom horším do října.![]()
btw: ps47 koupil tuhle V1 8MB za 350 od B@rta, na FF se prodávala kolem 20€. Orchid V1 s relátkamam mám. Nejvzácnější mi všek přijde V1 s PCB z roku 1996
čiča padewizzy píše:Jak budu mít jasno, kdy pojedu, tak se ti ozvu a domluvíme se.
Ad Skywell Magic - kdo ji kde za kolik koupil je celkem irelevantní, ne? Já ji nabízím za to pětikilo, jestli máš nějakou svoji reálnou předstvu o ceně...
ANOwizzy píše:...Aspoň pro začátek - s cenou 500,- jako základem souhlasíš?
viewtopic.php?t=1985&start=20wizzy píše:S tou Aalchemy jsem to nějak nepobral, už se po mě zase prochází skleróza, nebo mi něco uniklo?