Zahadna Voodoo 1?
Zahadna Voodoo 1?
Kamos tvrdi ze ma kartu s cipmi 3Dfx ale s 12Mb pametmi zevraj to je Voodoo 1 ale mne sa to nejak nepozdava taku som este nevidel zajtra by mi ju mal doniest chce za to 3 stovky mate uz teraz niekto predstavu co by to mohlo byt? Podla jeho reci karta vyzera ze su 2 spojene v jednom (myslim PCB) ale ma to 3Dfx cipi Voodoo 1.... Ja som mu vravel ze by to mohla byt Voodoo 2 ale to on odmieta ze to Voodoo 2 neni sice sa vtom on vobec nevizna a nevie ani ake dfx karti firma vyrobila ale hadam ze ma pravdu a donesie nejaky unikat
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rush má maximálně 8MB a pokud vím, tak i to je velká vzácnost; vyráběl ji Hercules, ale nebyla na dvojitém PCB. Dvojité PCB měla jen starší (a rozšířenější) 6MB verze. Jsem zvědav, co se z toho vyklube
a) Q3D Voodoo1 (souhlas s ps47)
b) Hercules Rush 6MB (tj. 12 čipů => možný omyl)
c) Voodoo 2
d) Voodoo 1 6MB (tj. 12 čipů => taky omyl)
c) Voodoo 2
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ja som tiez velmi zvedavy co to bude no Rush by to nemal byt lebo tato ma udajne 12Mb pamete ale zajtra upresnim blizsie info 8)no-X píše:Rush má maximálně 8MB a pokud vím, tak i to je velká vzácnost; vyráběl ji Hercules, ale nebyla na dvojitém PCB. Dvojité PCB měla jen starší (a rozšířenější) 6MB verze. Jsem zvědav, co se z toho vyklube
c) Voodoo 2
No tak som dostal zas nejake informacie 8) Zevraj je toho vyrobca Hercules
a ovladace ktej karte boli take ze nejprv sa nainstalovala 2D karta a potom druha ktora nesie tie 3Dfx cipi a ta karta je z roku 1997 ma uz niekto predstavu co by to mohlo byt Voodoo 2 to urcite nebude Uz sa nemozem dockat zajtra do obeda by som ju mal dostat
a ovladace ktej karte boli take ze nejprv sa nainstalovala 2D karta a potom druha ktora nesie tie 3Dfx cipi a ta karta je z roku 1997 ma uz niekto predstavu co by to mohlo byt Voodoo 2 to urcite nebude Uz sa nemozem dockat zajtra do obeda by som ju mal dostat
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hercules dual-plane rush by měla být zelená, ne modrá
Typických je 6MB, možná bych byl ochoten připustit 4MB verzi. Ten člověk zřejmě spočítal čipy a myslí si, že co čip, to megabajt. Pokud by ti nevěřil, nech si ukázat screen biosu A těch 6MB uvidí sám. Některý rushe dokonce zobrazujou jenom paměť, kterou dokáže využít 2D jádro, takže třeba nakonec uvidí jen 4MB a bude koukat takhle
Typických je 6MB, možná bych byl ochoten připustit 4MB verzi. Ten člověk zřejmě spočítal čipy a myslí si, že co čip, to megabajt. Pokud by ti nevěřil, nech si ukázat screen biosu A těch 6MB uvidí sám. Některý rushe dokonce zobrazujou jenom paměť, kterou dokáže využít 2D jádro, takže třeba nakonec uvidí jen 4MB a bude koukat takhle
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ja som mu vravel ci nepocita cipi a mysli si ze ma tolko pamate on si stal za tym ze ked ju pouzival tak mala 12Mb pamete ze to aj videl No tak mu to hned predvediem a nieco mu aj o tej jeho karticke porospravam Ja som to vedel cely cas ze sa nemam naco tesit ale zoberiem ju aj takno-X píše:Hercules dual-plane rush by měla být zelená, ne modrá