Old Games-Ports,Remakes,Mods..

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Odpovědět
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

progress on citadel conversion project :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

hezký, na final se moc těším, ss1 prostě žeru
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Taky zeru SS, ale jsou tu veci, ktere jsou pro me o neco klasictejsi, nez ty ostatni..:-) Hodne asi zalezi na tom, kdy jsme kdo ke ktere hre prisli. Tohle bych nikdy necekal..
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

K SS1 jsem poprvé čuchnul někdy kolem 95 (šířilo se to bez internetu a podisketách, tak to chvíli trvalo, než to dorazilo sem), ale napoprvé jsem u toho moc nevydržel, až o něco málo později a to mě to laplo naplno.
Descenta jsem měl taky moc rád, když vyšla jednička, tak na to všichni čučeli jak sysel z díry, jak funguje opravdové 3D, včetně trojrozměrných modelů, možnost hýbat se ve všech osách a směrech... Jak na tom byl do té doby nejprofláklejší doom 2 s trojrozměrností, to víme všichni ;-)
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Se SS1 jsem to mel podobne, opravdu jsem ho ocenil a zahral az nekdy v 98..Zato Descent (a hlavne 2) me drzel hodne dlouho..:-) Zatimco Doom jsem nikdy nehral zadny (kk, vyjma 3), mysleno opravdu a aktivne, protoze kombinace Satan, Mars a laserove zbrane me nikdy neoslovila, hekticke poletovani po dole a vztekani se 'kde sakra jsem jenom videl ten exit' me bavilo dost..:-) A tenhle remake stejne jako Thief dokazuje, ze Doom3 engine zas tak spatny napad nebyl..
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

Příspěvek od Bob van Sikorski »

no já si pomalu půjdu koupit nějaký ten bryndáček.
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

:lol: :lol: :lol:
Na co z toho?
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

no já hrával jako blázen jak ss1, tak descenta ;-)
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Ren píše:Se SS1 jsem to mel podobne, opravdu jsem ho ocenil a zahral az nekdy v 98..Zato Descent (a hlavne 2) me drzel hodne dlouho..:-) Zatimco Doom jsem nikdy nehral zadny (kk, vyjma 3), mysleno opravdu a aktivne, protoze kombinace Satan, Mars a laserove zbrane me nikdy neoslovila, hekticke poletovani po dole a vztekani se 'kde sakra jsem jenom videl ten exit' me bavilo dost..:-) A tenhle remake stejne jako Thief dokazuje, ze Doom3 engine zas tak spatny napad nebyl..
Hlavně když si člověk myslel, že přesně ví, kde exit je, potom letí zničit reaktor, vrátí se a on tam...kurva...není... To jsem se taky navztekal. Guidebot byl dobrý nápad, byl už ve dvojce, nebo až v trojce? Jo a kdo jste pařili Descenta po síti, já už kdysi po null-modem kabelu :-)
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

byl uz ve dvojce
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

jj, byl uz ve dvojce a mnohem lepsi. Vzdycky byl zavreny v nejake kleci, v prvnich levelech hned na zacatku, ale postupem casu dal a dal a museli jste ho najit a osvobodit, vzpominate? To bylo genialni. Ve trojce ho deploynete z lodi, ale zase ma vlastni power-upy, na nic, ale vypada to hezky..:-) Navic ma temer vlastni osobnost, jestli jste videli zaverecnou animaci ve trojce.;-) Ve trojce je otresna mapa, nejde prepnout na wire, takze se v ni neda nic najit. Dvojka zase akcelerovana beha jenom bez kokpitu, vzpominam si, ze jsem tedy radeji hral sw, nez abych se kokpitu vzdal..:-)
Multi nehraju, nikdy me to nebavilo (az na nejaky cas s UT, pak ale prislo CS a vsichni kvuli nemu ostatni FPS opustili :puke:), ale samozrejme jsem obcas neco zkousel, a Descent nebyl vyjimka. Taky po kabelu. Byl trochu zvlastni, co si pamatuju, vsechny zbrane byly tak silne, ze vlastne ani nezalezelo na tom, cim strilite.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ps47 píše:..prihadzujem jeden link na enhancement pack pre thiefa1/2,az bude vonku nova verzia tak to prislusne zapravim aj do prveho postu..nateraz to bude len tu aby sa to nestratilo :)
tak je to tu (ale vsimol som si to nahodou az po mesiaci a pol pocas nahodneho prehrabavania sa,no hanba mi :roll: ): http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=118999

edit: ale ak neviete editovat thiefovske konfigy tak si asi nezahrate,mne samotnemu to trvalo skoro stvrt hodiny :roll: ..ale vyzera to super,viz screenshoty tu (scrolnut dole na vstup z 1januara)..
ObrázekObrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..nieco co iste potesi FF8 manikov (ako by Ren skodoradostne poznamenal,zasa o jeden dovod menej ist do ati-pred casom som mu totiz vysvetloval ze ja vzhladom na FF pozitivnych surodencov nemozem domov doniest kartu na ktorej nebezi FF7/8,tzn ati bola jedinou volbou..a predsa sa toci :lol: ).a ked som uz pri tom,prihadzujem aj nieco na FF7 (linky nefunguju,prislusne veci sa daju stiahnut odtialto.mimochodom,pocul uz niekto vyraz shitload of patches?),pred par dnami to niekto po mne chcel a ked uz som si dal tu namahu aby som to vytiahol z bookmarkov.. :)
Naposledy upravil(a) ps47 dne úte úno 26, 2008 8:27 pm, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

To jsem hned musel ozkouset a cvicne jsem si zabehl porazit Ifrita. Takovyhle veci neni nikdy dost, obzvlast pro prehlizenou VIII. Pro VII uz je patch k mani kolik let. :-(
Kdyby mela VIII tolik modu jako VII a nekdo konecne zapracoval na vyhlazovani 2D textur, konecne by to vypadalo lepe nez PS verze.
Na kazdy pad je to dobra zprava hlavne proto, ze pada jediny mikroskopicky duvod proc jit do ATi.. (Yikes, ja to rekl! :-D)
Ale tady u nas, kde ma snad kazdy ve stroji nejake to Voodoo nebo rovnou cely Voodoo stroj tohle prece nikdy duvod nebyl.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:..nekdo konecne zapracoval na vyhlazovani 2D textur..
nejak si nespominam ze by tam bol nejaky problem,refresh my memory..
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ale no tak, vzdyt se podivej na ten background. Do emulovane PSX verze sice nedas hi-res modely, ale zase si vyhladis vsechno 2D. A mas skutecnou kontrolu nad tim, co chces vyhlazovat, co antialiasnout, jake rozliseni pouzit...
BTW> Nekde sis pochvaloval, jak hezky chodi FFX v PCSX2. A co ty FMV? Nerikej, ze je mas OK, kdyz jsem to zkousel na 0.9.4. sotva hraly a nebyly vyhlazene. Nasel's nejaky figl?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

achaaa,to s tym backgroundom sa tykalo FF7,potom jasne..ad PCSX2,animacky stale niesu velka slava-bracho teraz masti FFX-2,tam maju problem s tearingom (presne ala v2 sli,mimochodom :lol: ) a idu polovicnou rychlostou ako by mali (je to PAL tzn hra bezi 50FPS,animacky iba cca 25),ale nic katastrofalne..FFX mala problem iba s macroblockingom-rychlost bola ok,pokial ma pamat neklame..teda aby bolo jasne,miesta na ladenie a dobrusovanie je este habadej,ale nic to nemeni na fakte ze je to very,very playable..and enjoyable,sudiac podla toho kolko casu za tym bracho travi :D
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

jj, X je uzasny dil, a kdybych nehral VIII jako prvni, reknu, ze nejlepsi. Investice do PS2 (obzvlas dnes) kvuli FFX-XII myslim neni vubec vysoka, pokud jses fanda. A po dohrani to muzes zase prodat a netratis nic, pokud nakupujes v bazaru. Ale pochybuju, ze to udelas.:-) Osobne se take tesim, az bude PCSX2 "hotov", ale zatim to jeste neni.
/edit: Schvalne jsem na to kouknul, a myslim, ze za CZK3.000,- muzes mit PS2, FFX, FFX-2 a FFXII. To za to brachovi stoji, ne?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:Schvalne jsem na to kouknul, a myslim, ze za CZK3.000,- muzes mit PS2, FFX, FFX-2 a FFXII. To za to brachovi stoji, ne?
heh,ja budem pokrytec a umyjem si ruky,mna emulacia PS2 zaujima cisto z technickeho hladiska,na hru asi nesiahnem v zivote,a co si na tom bracho zahra a odkial to ma je uz cisto jeho vec..

konzolu samotnu si ale iste zozeniem,bude to chciet novy dump BIOSu a okrem toho mam par dalsich napadov,napr by som ju chcel potrapit linuxom a tak..na ebayi su ceny krasne,obzvlast za funkcne konzoly s polovadnymi mechanikami :twisted:
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř bře 05, 2008 7:12 pm, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:...bude to chciet novy dump BIOSu a okrem toho mam par dalsich napadov,napr by som ju chcel potrapit linuxom a tak..
Na Linux potrebujes PS2, kvuli HDD, a na BIOS potrebujes PS2two, kvuli MAC. Takze asi budes muset koupit PS2+NA.;-)
Odpovědět