3dfx Glide hry

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

můžete mi někdo vysvětlit proč mi hypersnap z expendable cyhtí úplně černou obrazovku?
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

chosen píše:můžete mi někdo vysvětlit proč mi hypersnap z expendable cyhtí úplně černou obrazovku?
protoze je to p*ce sh*t .. skus tohle

http://www.sosej.cz/Plocha/Plocha-Ostat ... creen.html
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Nemá někdo ten expendable ve funkční verzi? Já jsem si ho stáhl z underdog a na XPčkách mi nejde ani spustit... resp po troše laborování se dostanu do menu, ale při vstupu do vlastní hry to pak stejně spadne :-( .... je to abandonware, takže kdyby mi to někdo někam vyuploadoval (jestli se to vejde třeba do 100MB, tak klidně rapidshare), tak by to nebylo nelegální. Tuhle hru jsem fakt miloval, jenže už ji nemám a rád bych si ji zas zahrál.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

swarm píše:...je to abandonware, takže kdyby mi to někdo někam vyuploadoval (jestli se to vejde třeba do 100MB, tak klidně rapidshare), tak by to nebylo nelegální...
Nerad Te opravuju, ale jses si vedom toho, ze zadny abandonware pravne neexistuje? Uzivani MS-DOSu 1.0 bez platne licence je stejny akt jako uzivani nelicencovanych VWU, jen vyse skody je jina. Skutecny abandonware to bude az po 70ti letech, a to jeste chvilku potrva. Abandonware se mezi lidmi zazilo, ale je to jen obecny termin. Viz. napr. http://en.wikipedia.org/wiki/Abandonware
Ovsem prakticka stranka veci je pochopitelne jina, pokud studio uz neexistuje, nema se o to kdo zajimat. V tomhle pripade Rage sice uz neni, ale GSP stale zije..
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..kde nieje zalobca,nieje ani proces :wink: .veci co sa daju stiahnut z underdogs sa mozu povazovat z pravneho hladiska za "safe",oni su v tomto ohlade velmi opatrni..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Nezapominej, ze staci ukazat prstem. Nemyslim na nekoho z uzivatelu, ale na server. Tohle ale neni o tom, zda je to safe nebo ne, ale zda je to protipravni nebo ne. Zkratka neni rozdil mezi tim, zda si stahnes hru z underdogs nebo zda si prepalis Windows od znameho. Oboji je stejne safe a stejne protipravni. Takze bud piratim a nebojim se si to priznat, nebo ne. Ale pouzivat terminy jako abandonware jen proto, abych se citil lepe.....
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

znáte někdo Requiem Avenging Angel? ne. tak ten prej podle internetu glide podporuje!!!

zkuste to zahrát já to tady doma mám (hrál jsem to na Voodoo3) grafika byla super (hrál jsem to když to vyšlo) a i hra stojí za podívanou ze začátku hodně využití kouzel, pak klasických zbraní

bosové nejsou zrovna lehcí (ale hrál jsem to před 7mi lety tak mi ty hry taky moc nešli, byl jsem lama)

super zážitek
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
Odpovědět