mam tady voodoo 1 od inno s chladicema na obouch cipech. Vse nainstaluje ok ale kdyz spustim 3d tak artefatky vsude textury uplne mimo atd. Strasne moc se hreje ten horni cip i kdyz je na nem ten chladic.
nevite cim to muze byt ty artefakty ? Dela to v QIII a 3dmarku 99 nic jineho sem nezkousel. Dik za rady
inno voodoo 1 - artefakty vsude
http://soc.borec.cz/Foto/1.jpg
http://soc.borec.cz/Foto/2.jpg
Je to tam blbe videt ve skutecnocti jich je este vic
http://soc.borec.cz/Foto/2.jpg
Je to tam blbe videt ve skutecnocti jich je este vic
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mno,takze najprv,aky mas os (predpokladam ze win9x ),a aku verziu dx mas nainstalovanu?ja som totiz skusal v1 pod dx9 a v 3d som mal este horsie problemy..(ako prve skus glquaka-ten mi slapal.)
edit:prave mi znamy doniesol nejaky crep na reinstal winshitu,naperu tam v1 a uvidi sa kto z koho .btw,sis6326
edit:prave mi znamy doniesol nejaky crep na reinstal winshitu,naperu tam v1 a uvidi sa kto z koho .btw,sis6326
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to neměl říkat, ale ten první obrázek je opravdu dobrej. Moc pěknej psycho-efekt
Ale teď vážně. Zkoušel jsi vícero driverů? Pokud ano a vypadá to pořád zhruba stejně, tak je to HW problém, tzn. poškozená karta Ještě mě ale napadá jedna možnost: karta si nemusí rozumět s deskou. Zkus jí na nějaký starší desce - čím starší, tím lepší - tak pro pentia 1/2 nebo K5/6... V1/2/rush/Banshee totiž mají jeden drobný HW bug a na některých novějších deskách se mohou přehřívat.
Ale teď vážně. Zkoušel jsi vícero driverů? Pokud ano a vypadá to pořád zhruba stejně, tak je to HW problém, tzn. poškozená karta Ještě mě ale napadá jedna možnost: karta si nemusí rozumět s deskou. Zkus jí na nějaký starší desce - čím starší, tím lepší - tak pro pentia 1/2 nebo K5/6... V1/2/rush/Banshee totiž mají jeden drobný HW bug a na některých novějších deskách se mohou přehřívat.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak som nahodil win98se + dx8.1 na durona1000 s via kt266,a dal som tam voodoo1 (100% funkcna),a stale tie iste problemy,jedine co funguje je quake1,ostatne hry sa sice spustia,ale vsetko co je 3d nie je renderovane.skusil som dxdiag,test direct3d je v poriadku,ale test directdraw nieje.namiesto skacujej kocky mam len bielu obrazovku.este skusim dx7,ale myslim ze to nieje problem,presne tato karta mi uz s dx8.1 fungovala..
edit: kasle to na mna,vyskusal som viac verzii directx,viac verzii 4in1 a stale nic,direct draw proste nefunguje..hmm,mozno je to chipsetom..
edit: kasle to na mna,vyskusal som viac verzii directx,viac verzii 4in1 a stale nic,direct draw proste nefunguje..hmm,mozno je to chipsetom..