Sem nahadzujte zaujímavé imagy
Moderátor: Moderátoři
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
indeed... dokonce mi to tam fungovalo hned napoprve
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Je to zajímavý, ale technicky i naprosto reálný. Stejná FSB, všechno, pročko je s P2 komaktibilní. Vždyť i P2 overdive 333 se dělaly do socketu 8. Osobně jsem Intel se slotem nikdy moc nepochopil.... že chtěl ušetřit akorát na tý externí cache.... hmm. No Každopádně jak co se týče chlazení, uchycení a všeho to byl krok vedle jak čas ukázal. On by nebyl problém udělat třeba redukci Socket 8 na FCPGA. Takový celerony FSB66 by tym chodily v pohodě, nebo opačně, starý pročka na novejch boardech. Pročka by chodily i na vysoký FSB, protože ty maj ještě odemčenej násobič, pamatuju že jsem je taktoval násobičem ne fSB.-HoNY- píše:
-
- ex certifié fanATIque
tady někdo nečte CDR.czghost píše:som nevedel ze sa robi aj x1950xt agp
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
Jsem tohleto mel i osobne, nasel sem to jak jinak nez na srotisti, akorat to nebylo od asusu. Jelikoz to nema zadnou hodnotu, tak jsem to venovat Tomigovi z CPU Pages, kdyz uz ma tu sbirku patic........-HoNY- píše:Ja nerikam, ze je to fake sem to omylem vygooglil na nejakym foru a je u toho komentar, ze to vyrabel AUSUXXXXAN píše:...
Je to zajímavý, ale technicky i naprosto reálný...
Edit: tak jsem to nasel, jak je vidno, je to intergraph, ale jak se tak divam na ty diry tak si ani nejsem jistej jestli je to vubec stejny
Sbírka na http://vlask.vgamuseum.info/
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mno..toto sem uplne nesedi,ale samostatny topic zakladat nebudem..
taakze,maly projekt nazvany Q3D Obsidian2 dark ECStasy (uchylny nazov,ja viem ),alias s12agp na ECS k7s5a+duron 1000 (buh zehnej tomu amr slotu alebo co to je vdaka ktoremu nieje problem s vlozenim karty).mam tu jeden mensi case ktory trocha upravim a hodim na cierno,uvidime co z toho vzide..
plus jeden maly zaber na moju spalnu.nastal cas upratovat
taakze,maly projekt nazvany Q3D Obsidian2 dark ECStasy (uchylny nazov,ja viem ),alias s12agp na ECS k7s5a+duron 1000 (buh zehnej tomu amr slotu alebo co to je vdaka ktoremu nieje problem s vlozenim karty).mam tu jeden mensi case ktory trocha upravim a hodim na cierno,uvidime co z toho vzide..
plus jeden maly zaber na moju spalnu.nastal cas upratovat
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://bbs.yjfy.com/dispbbs.asp?boardid ... e=1&star=1
sbírka starých grafik do Leadteku... jsou to sice převážně nVidie, ale pár unikátů tam je - např. Chromatic Mpact2 AGP i PCI, SiS6326, Permedia 2, Banshee, I740 atd. Jen upozornění - s některými prohlížeči ta stránka není zrovna moc friendly a může se chovat nekorektně
sbírka starých grafik do Leadteku... jsou to sice převážně nVidie, ale pár unikátů tam je - např. Chromatic Mpact2 AGP i PCI, SiS6326, Permedia 2, Banshee, I740 atd. Jen upozornění - s některými prohlížeči ta stránka není zrovna moc friendly a může se chovat nekorektně
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz