Dá se osadit SIMM pamětmi.
Pozor,je to mrška dlouhá 33cm!!

Moderátoři: no-X, Moderátoři
Hlavně ceny K8 jsou šílený, to je úplně zadarmo. DDR2 taky šíleně zlevnili, DDR1 nejsou taky drahý, slušná grafika ala X1950GT a to I AGP je dost levná. + Teď novej hit ty Conroe based Celerony, já tomu říkám Tualatin na 65nm a fsb800, jsou taky slušná věc, ten stojí 1200 novej, a po overclocku na 3,2ghz je to dost dobrej CPU. Docela zajímavý, jen ta R600 furt nikde.ghost píše:stare zelezo ma uz snad mensiu hodnotu nez balicek zuvaciek, ked som pozeral dnes ceny dosiek, procikov, ram a gk, tak mi padla sanka, PC co by som pred dvoma tyzdnami vyskladal za 23000 stoji dnes o 3500 menej omg
Ale prodáš, K7 se prodávaj furt draho, nevim proč, ale jo, a Netbursty ještě dráž, ačkoliv výkon tomu vůbec neodpovídá. Většina lidí je tak sprostejch že si řeknou za Prescotta 3ghz zhruba 2000kč. A za XP1800+ Palomio 1000 a to Palomio se za to i dá prodat. Já když jsem chtěl střelit svou XP1700+ DLT3C co jde s boxem na 2,4ghz za 1500 tak mi mohli utrhat ruce a za tu cenu mohli mít A64 3200+ s 939 /AM2 novýho z obchodu, kterej by po OC měl herní výkon dvojnásobnej. ale nakonec jsem si ho stejně nechal.ghost píše:XAN: tie nove Celery som este nevidel, ale Sempik s754 2600+ tray za 750 Sk? preboha sak to K7 Athlon nepredam ani za 2 kila v bazareprdiet na kompiky, asi zacnem kseftovat s uranom alebo budem pestovat konope...
sorry za ot
...zatimco staricka K6-2jka prezije i rozliti vodniho chlazeni dovnitr, takrka brutalni zachazeni pri montazi do stisnenych prostor a jine. Jsou proste postupy, ktere by mely obsahovat varovani: Tohle s novym HW nedelejte..ghost píše:nj ludia maju este furt ide disky, sdramy, agp grafarny... ked niekto testuje rozne grafiky alebo ma doma plno stareho hw, tak mozu core aj ddr2 davat zadarmo, stejne to nebude chciet. a ako sa presviedcam na vlastnej kozi, tak s klesajucou cenou upada aj kvalita, dnesny hw odchadza za 1/2 roka chodu do vecnych lovist, proste staci len resetnut komp a uz to viac nenabehne
Nj problem totech veci je ze na to uz nikdo nema sbernici, takze pouzivat se to neda a co se tyce sberatelu, tak nastava jeste vetsi problem - u nas prakticky neexistuji - vim jen o jednom co sbiral zvukovky, ale jeho web skoncil aktualizaci v roce 2005 - takze neni poptavka.Katoo píše:myslel jsem nějakému sběrateli,ale za 50,- se to nevyplatí ani posílat,leda že by si přijel osobně a přivezl mi bonboniéru (velkou) (mléčnou
)
wizzy píše:Dám kilo včetně pošty (platba předem)...?