win98se,nema niekto poruke nejake pekne startup logo?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
win98se,nema niekto poruke nejake pekne startup logo?
z toho klasickeho som uz dost pregrcany,chcelo by to nieco jednoduche a tmave,nieco na sposob xp startup loga..nieco take obsahuje napr revolution7,ale cely pack instalovat nechcem (nepaci sa mi),a zda sa ze bez neho to logo nefunguje (skusal som z neho vytiahnut logo.sys a pouzit to,ale zjavne to nezobralo,potom som nemal uz ziadne startup logo)..
alebo dokaz toho ze mam privela volneho casu,ak chcete
alebo dokaz toho ze mam privela volneho casu,ak chcete
-
- ex certifié fanATIque
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..jaaj,asi som sa nepochvalil-prastil som zo skolou,takze ak niesom prave v robote,tak nemam absolutne,ale absolutne nic na praci..aspon sa konecne dostanem k Hitmanovi4.
mala sranda na zaver-aby som si to nahodou nerozmyslel,nejaky dobrak mi ukradol vsetky ucebnice a materialy (mal som ich vylozene pred bytom ked som robil jarny poriadok).zda sa ze aj boh (alebo osud alebo co to tam hore visi a chechta sa na nas smrtelnikoch) to tak chce
asi si nieco este hodim,ale ekonomia to uz nebude-pri predstave ze by som tam mal byt este styri roky sa mi dviha zaludok.
mala sranda na zaver-aby som si to nahodou nerozmyslel,nejaky dobrak mi ukradol vsetky ucebnice a materialy (mal som ich vylozene pred bytom ked som robil jarny poriadok).zda sa ze aj boh (alebo osud alebo co to tam hore visi a chechta sa na nas smrtelnikoch) to tak chce
asi si nieco este hodim,ale ekonomia to uz nebude-pri predstave ze by som tam mal byt este styri roky sa mi dviha zaludok.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
JSzu - je to sice OT, ale... - koukám v podpisu, že máš Windows Neptune. Trochu jsem protřepal internet a co z něj vypadlo, mě celkem zaujalo. Jak to vypadá, jaké zkušenosti, ovladače, aplikace, kompatibilita...?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
No uz mam XP, ale je to v podstate Win2000 ale ma podobne prihlasovaci obrazovky jako XP, spravce virtualnich ploch, lepsiho spravce aktualizaci a hlavne to jede jak z praku (na celeronu 466MHz a 128MB RAM)
Ale aktualizace to nabizi pro 2000, takze po instalaci nejakeho SP je z toho normal Win2000...
Bylo toho vic, ale uz si nevzpominam presne, stale je tu mam...
Jo a jeste je v kazdem dialogu vedle tlacitek zavri , minimalizovat, ... odkaz "Comment this?" ktere vyvolalo dalsi dialog ale nevim k cemu slouzil... BTW to taky bylo ve windows whistler ktere hledam...
Jo a jeste mam Windows XP fundamentals, nejlepsi ktere udelal MS...
Jinek s tema ovladacema a kompatibilitou tak na tom jelo vsechno, ale zaujalo me ze ve 3D marku mi to vyhodilo vic bodu Z 266 na 350
Ak byste nekdo chtel nech napise pres SZ
Ale aktualizace to nabizi pro 2000, takze po instalaci nejakeho SP je z toho normal Win2000...
Bylo toho vic, ale uz si nevzpominam presne, stale je tu mam...
Jo a jeste je v kazdem dialogu vedle tlacitek zavri , minimalizovat, ... odkaz "Comment this?" ktere vyvolalo dalsi dialog ale nevim k cemu slouzil... BTW to taky bylo ve windows whistler ktere hledam...
Jo a jeste mam Windows XP fundamentals, nejlepsi ktere udelal MS...
Jinek s tema ovladacema a kompatibilitou tak na tom jelo vsechno, ale zaujalo me ze ve 3D marku mi to vyhodilo vic bodu Z 266 na 350
Ak byste nekdo chtel nech napise pres SZ