Pameti jen na jedne strane...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pameti jen na jedne strane...
Tudle me napadlo identifikovat svoji druhou VooDoo2 12 MB. Nikde na ni neni uveden vyrobce nebo model a jako referencni vubec nevypada. Co me zarazilo, uz kdyz jsem ji kupoval od kamarada asi pred rokem a pul, ze ma karta pameti pouze na jedne strane (predni). Kdyz jsem se dival do sekce VooDoo dvojek na no-X webu, ani jsem nedoufal, ze by mezi nima mohla byt i tahle moje mrska. K memu prekvapeni jsem vsak nasel tohle:
PowerColor(?) Voodoo 2 - 12MB
Paměťové moduly jen na jedné straně... (800*460, 86kB)
Na zadní straně nese karta logo, které bývá na kartách prodávaných pod značkou Ensoniq; tato společnost ale Voodoo 2 nenabízela.
Majitelem této neobvyklé karty je Hladis.
Na pohled jsou naprosto shodne (az na umisteni nalepky "Warranty Void If Broken" ;)). Tak to jsem rad, ze vlastnim taky nejakou raritku ;)
PS: Zkousel jsem ji v paru s APAC VooDoo2 12 MB (moje 1. 3Dfxko). Karty se nasly a ve WIN98 se hlasily jako "Linked!!", ale po zapnuti jakekoliv glide/d3d/ogl aplikace jsem se dockal pouze cerne obrazovky. Prilis jsem se v tom ale nehrabal - asi to napravim :) Nabizi se otazka: Jak by asi bezely tyto dva nezvykle kousky ve SLI modu... ? ;)
PS2: Shanim VooDoo3 3500 (nebo alespon 3000), nemate nekdo na prodej? Mela by se u me dobre... Viz. sekce s inzeratama...
PowerColor(?) Voodoo 2 - 12MB
Paměťové moduly jen na jedné straně... (800*460, 86kB)
Na zadní straně nese karta logo, které bývá na kartách prodávaných pod značkou Ensoniq; tato společnost ale Voodoo 2 nenabízela.
Majitelem této neobvyklé karty je Hladis.
Na pohled jsou naprosto shodne (az na umisteni nalepky "Warranty Void If Broken" ;)). Tak to jsem rad, ze vlastnim taky nejakou raritku ;)
PS: Zkousel jsem ji v paru s APAC VooDoo2 12 MB (moje 1. 3Dfxko). Karty se nasly a ve WIN98 se hlasily jako "Linked!!", ale po zapnuti jakekoliv glide/d3d/ogl aplikace jsem se dockal pouze cerne obrazovky. Prilis jsem se v tom ale nehrabal - asi to napravim :) Nabizi se otazka: Jak by asi bezely tyto dva nezvykle kousky ve SLI modu... ? ;)
PS2: Shanim VooDoo3 3500 (nebo alespon 3000), nemate nekdo na prodej? Mela by se u me dobre... Viz. sekce s inzeratama...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Smažu ten otazník PowerColor to je; verze 2.0. Verze 2.1 měla navíc na dvou čipech nové logo 3Dfx (!).
Krom PowerColoru byly čipy jen na jedné straně ještě u pozdějších retail verzí Voodoo2-1000, které nebízelo samo 3Dfx (byly tuším červené a černé). Nabízí se, zda PowerColor tyto Voodoo 2 pro 3Dfx dokonce nevyráběl. (3Dfx a PowerColor museli mít dobré vztahy - PC byl přeci první, kdo směl mimo Ameriku prodávat vlastní Voodoo3 a Voodoo4 )
Krom PowerColoru byly čipy jen na jedné straně ještě u pozdějších retail verzí Voodoo2-1000, které nebízelo samo 3Dfx (byly tuším červené a černé). Nabízí se, zda PowerColor tyto Voodoo 2 pro 3Dfx dokonce nevyráběl. (3Dfx a PowerColor museli mít dobré vztahy - PC byl přeci první, kdo směl mimo Ameriku prodávat vlastní Voodoo3 a Voodoo4 )
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Srdečně Vás zdravím, mám tutéž záhadnou Voodoo2 s pamětmi pouze na jedné straně, ráda bych ji Nikimu nabídla výměnou za nějaký standartnější kus, třeba od Creativu. S touhle exotikou si SLI asi nevyzkouším.
Máteli zájem pište na vankova@finosa.com
Máteli zájem pište na vankova@finosa.com
Nabídka platí smozřejmě i pro pana Hladise.
PS nemáte někdo drivery pro tuhle kartu na W98, nebo nejsou potřeba a systém kartu detekuje a naistaluje sám? - odkaz na jiné než 2000/XP drivery z téhle stránky vede kdovíkam. Kvůli absenci originálních driverů jsem tuhle svou záhadnou Voodoo ještě nezkoušela instalovat.
PS nemáte někdo drivery pro tuhle kartu na W98, nebo nejsou potřeba a systém kartu detekuje a naistaluje sám? - odkaz na jiné než 2000/XP drivery z téhle stránky vede kdovíkam. Kvůli absenci originálních driverů jsem tuhle svou záhadnou Voodoo ještě nezkoušela instalovat.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovladače V2 Win9x: http://www.3dfxzone.it/dir/3dfx/voodoo2/win9x.htm (FastVoodoo2 4.6)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Já bych jí vyměnil. Mám taky jednu Power Color, a druhou Apollo Voodoo2 12 MB. Vyměnila bys tu Apollo za tvoji Power Color?
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
V zásadě jsem pro, jen bych to nechala chvíli uležet, cca 2 týdny případně do nějakého srazu, třeba do té doby seženu dalšího powercolora a budu opět nahraná pokud jse o SLI režim, čili pokud seženu do dvou týdnů Voodoo 2 s referenčním designem tak tu výměnu uskutečníme. Pokud v té samé době seženu druhého powercolora - tak bohužel nebude nic, něco mi bohužel napovídá, že v poslední době se to tu těmi powercolory jen hemží a o referenční kartu člověk prakticky nezavadí.
Ja bych tu taky měl nějakého powercolora. Asi:) Ma paměti jen na jedné straně, ale žádný znak jsem na ni nenašel. Jen na zadní straně dole je napasno něco jako VmP MIVO 94V-0 přípdaně by to mohlo byt YmP MIVO 94V-O.
Pak tu mam i Diamonda Monstera II ref design, i když je na te kartě mezi R148 a R153 nějaký klasický (ne SMT) odpor. nemám tu klíč takže nevím kolik má ale je to docela srandovní:)
SLI sem zatim nezkoušel nemam kabel:(
Pak tu mam i Diamonda Monstera II ref design, i když je na te kartě mezi R148 a R153 nějaký klasický (ne SMT) odpor. nemám tu klíč takže nevím kolik má ale je to docela srandovní:)
- gekko
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš fotku toho Diamonda? Je to 8MB, nebo 12MB verze?bYp[NiNR] píše:Ja bych tu taky měl nějakého powercolora. Asi:) Ma paměti jen na jedné straně, ale žádný znak jsem na ni nenašel. Jen na zadní straně dole je napasno něco jako VmP MIVO 94V-0 přípdaně by to mohlo byt YmP MIVO 94V-O.