Všechny screenshoty jsou v 1024*768. Snažil jsem se dosáhnout hratelného framerate při FSAA 2x což se nakonec celkem podařilo. Textury jsou z části komprimované přes FXT1, efekty a rendering 16-bitové.
Použil jsem mesaFX tuším 6.2.0.1.
Všechny screenshoty nejsou zachyceny s tímtéž nastavením (někdy je zapnutý postfiltr; liší se trošku i mipmap-LOD a rozlišení textur).
Nakonec se mi hru podařilo rozběhat tak, že v nejnáročnějím demu "grand cathedral" má cca 30FPS s v-sync, což je přesně tolik, kolik měla s originálním nastavení, ale bez FSAA , ještě to chce trochu poladit textury/LOD mipmapping; najít správnou mez.
Bohužel mi nějak nejde nastavit rozlišení textur oblohy...
Serious Sam SE @ V5-5500PCI -56k warning!!!-
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Serious Sam SE @ V5-5500PCI -56k warning!!!-
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, pár slabin to má (rozlišení textur by chtělo ještě poupravit, ale už nebyl čas). Je to ale pěkná ukázka toho, že 16bitový rendering i 16bitové efekty v kvalitním provedení můžou vypadat dobře . Aby to obdobně vypadalo na GeForce 1/2, musely by používat 32bit rendering + FSAA 4x, což by ale u těchto karet znamenalo nehratelnost
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem našel na HDD pár zajímavých screenshotů Takové umělecké snímky
Jsou to silně zkomprimovaný miniatury, doporučuju zvětšit kliknutím (cca 250kb každý snímek)
Jsou to silně zkomprimovaný miniatury, doporučuju zvětšit kliknutím (cca 250kb každý snímek)