no pokud pominu zcela obludny design a z toho plynouci pohodlnost psani (subjektivni, ja vim), tak jiste ocekavam vyssi cenu. a nedelej si iluze o kvalite. sveho casu jsem mel HP klavesnici a pote co chcipla jsem se podival dovnitr: vyrobcem byl silitek.
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
Jo taaak, design se mi libi, libi se mi uzka stavba pri relativne velkych tlacitkach, kvalitu ocekavam rekneme prumernou. Co se tyce vyssi ceny, tak si myslim pokud nekdo dela u DELLu, tak je to spotrebak za "par" kacek...no nevim jak to dopadne...
N.
PC: Ahlon 650MHz slot A; MB GA-7IX - AMD Iron Gate; ATI Rage Fury MAXX 64MB ...
v práci máme denně používanou stanici DELL...klávesnice není zlá, ale po dvou letech je už dost jetá Stanice je mnohem odolnější
nevím , mne se líbila ne ta nejdražší z czech compu co má vůl (má LCD displey) ale úplně normální mocroshitka....momentálně používám benq za 600 a má super desighn (dokonce dostala nějakou cenu) ale i dobrý stistk)...
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
ja osobne mam na klavesnicu len dve poziadavky-F klavesy normalnej velkosti a klavesu \ vpravo od praveho shiftu.ak niekde taku uvidite,dajte mi vediet
ps47 píše:ja osobne mam na klavesnicu len dve poziadavky-F klavesy normalnej velkosti a klavesu \ vpravo od praveho shiftu.ak niekde taku uvidite,dajte mi vediet
nechtel si rict vpravo od levého shiftu???
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
Těch prvních máme plnou učebnu kybernetiky na FELu...ale myslim, že tam mi ji asi neprodaj
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Enhanced USB Multimedia Keyboard
Dell Part number 580-11712 Manufacturer number 580-11712 - tedy pokud je to ona tak stojí 1200 Kč... tak to už by za chvilku strachu v učebně FELu stálo