Můžu se zeptat co z řady X1900 a za kolik by tam bylo ?K!ll3r píše:.. do PCIE tam je toho z vyprodeje mega pocinaje 6600-5950-x800-x1900
Ta tvoje 6200TC je sice fajn, ale už jsem jí otestoval až až ...
Moderátoři: no-X, Moderátoři
co je to za model?K!ll3r píše:x800xlko mam u me na krame kdybys ji chtel za tu price co jsem ti psal cca 1200bez D..
jaj... hluboce se omlouvam... zapomnel sem, ze je to v prvnim prispevku... to bude tim, ze sem nevyspanyK!ll3r píše:proste Asus x800xl 256mb agp mam uz jen 2kusy , btw uvedomte si ze to delam z dobry vule a nemam na tom ani jednu korunu , tak me pls nehonte .))) jsem sami icq, jednu uz jsem daroval tj zisk 0 jednomu cloveku zde na foru.), jedna je volna
okok :)K!ll3r píše:hele je to vyprodej stav nevim dokud tu to neni je to vetsinou bulk, napriklad GK vracena z RMA a podobne, je tam tech 30dni na to abys sis to zkusil
...K!ll3r píše:tak jsem otestoval X800XL a jsou v poradku jedna jde jistemu userovi z fora druha zrejme optymu jelikoz byl druhy, zkusim uhnat jeste neco abych pokryl poptavky, mi davate zabrat .)
tak tohle se mi teda vubec nelibi a abych byl uprimny, tak sem nastvanej, myslel sem, ze uz sme se domluviliK!ll3r píše:tak bohuzel X800XL je fuc.. me jsem tu RMA po 30 dnech a neprijemnyho pana tak dostal misto 6600 x800xl chudak malej stastnej..