Pánové, děkuji za pomoc s výběrem desky, speciální díky to K!ll3r, MSI KT3 Ultra už by měla být na cestě. A protože jako poradci jste se výtečně osvědčili, budete potrestáni v duchu nejlepších vojenských tradic dalším úkolem! Poraďte mi hloupému, neznalému, neschopnému s výběrem vhodného casu. Kdo má co ozkoušeno, jak musí být skříň dlouhá, aby se vešlo, u které skříně vadí disk nebo něco jiného......budu vděčný za každou radu.
Předpokládám, že současné zdroje solidnejších firem o výkonu 350+W by neměli s V 5500 mít pražádné potíže bez ohledu na obvyklou porci dalších žroutů energie.
Předem díky
Case pro Voodoo 5?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
O zdroj nemusíš mít strach, V5-5500 utáhne prakticky jakejkoli kvalitní zdroj (třeba i fortron 300). Vždyť ta karta nemá spotřebu ani 40W
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Já mám middletower od Cheafteku. Voodoo 5 5500 se tam krásně vejde. Navíc větrák z boku na ní fouká, takže
Můžeš tam dát 2 nasávajcí větráky ze předu case(jeden je přímo před HDD, takže žádný přehřívání disku se nekoná) a 2 větráky z pod zdroje, který vzduch zas vypouští.(Celkej jich je tedy 5). Navíc case má dobrý vychytávky co se týče zandavání 5,25 mechanik(jsou na lyžinách, který jen zasuneš) a HDD je v takovým rámečku, který jednou páčkou pohodlně vyndáš a nemusíš nic šroubovat(ten HDD je přišroubovanej k tomu rámečku). Se zdrojem taky nejsou žádný problémi. 360 W ti utáhne celkem dost.
Akorát samozdřejmě musíš počítat s nějakou hlučností, podle toho kolik tam máš větráků. Já mám 2 ve předu, 2 v zadu, 1 z boku, 1 ve zdroji, 1 na CPU a 2 na Voodoo 5
Ještě štěstí že ho nemám na chipsetu. To už by jsem se dopracoval k 10.
Můžeš tam dát 2 nasávajcí větráky ze předu case(jeden je přímo před HDD, takže žádný přehřívání disku se nekoná) a 2 větráky z pod zdroje, který vzduch zas vypouští.(Celkej jich je tedy 5). Navíc case má dobrý vychytávky co se týče zandavání 5,25 mechanik(jsou na lyžinách, který jen zasuneš) a HDD je v takovým rámečku, který jednou páčkou pohodlně vyndáš a nemusíš nic šroubovat(ten HDD je přišroubovanej k tomu rámečku). Se zdrojem taky nejsou žádný problémi. 360 W ti utáhne celkem dost.
Akorát samozdřejmě musíš počítat s nějakou hlučností, podle toho kolik tam máš větráků. Já mám 2 ve předu, 2 v zadu, 1 z boku, 1 ve zdroji, 1 na CPU a 2 na Voodoo 5
Ještě štěstí že ho nemám na chipsetu. To už by jsem se dopracoval k 10.
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
děkuji děkuji
opět jste nezklamali, díky Vám všem......... už jen sehnat to voodoo 5500