ps47...mno ja neni su lama takze win to neni /som pisal ze je upgradnuty a od tej doby co som tuto masinu sprovoznil tak uz asi 4x format -nemam na nej net takze nebolo to kvoli virusom

/...
...okrem toho ramky boli po jednej vyberane a oskusane...u vsetkych troch to robili to iste takze usudzujem ze ani jedna neni vadna /leda zeby vsetky tri boli weg alebo vsetky tri patice by boli odpisane - ale pochybujem/...
...zvukovka tiez oskusana...po instale win a nainstalovani ovladacov /hned po cistom instale s odporucanymi ovladacmi to normalne zamrzalo pri starte...niekedy sa nenahodil ani stavovy panel so startom

/ len na graficku teda ani v kompe nebola zamrzanie...
...osobne to vidim na ovladace -jedno ake /nasiel som instalacky z povodneho cd k tej grafike

/...ale nemozem pochopit proc...
...nemoze to byt podtaktovanim procesora? /bo zakladovka bola stavana len pre Pentium2 233MMX a ja tam mam celeron 800- aj ked podla toho ake s tym mam skusenosti tuto moznost vylucujem tiez

-celeron800 uz ma pomerne rovnake instrukcie ako p2 a p3/...
...ak by to bola jedna z tychto moznosti uz by som to za tu dobu zistil ale nic...
...este take nieco...ak sa daky instal program sekne /zatuhne cely komp takze install program s tym vela nema spolocne len netusim na co sa snazil v tej chvili siahnut ci na daky ovladac a to sposobilo cele zatuhnutie/ a spustim ho v nudzovom rezime nema problem s instalovanim...priebeh v pohode a hra ide

...
...tzv babo rad

...
...a to s tym CSkom...ako tuhlo...som uz pomerne odstranil...jednoduchym navolenim STAREHO BUY menu...teraz ked nakupujem tak uz to nezatuhne...ale ked pri nakupovani v slabej chvili nahodim TAB /teda skore/ opat zatuh...
...chcem sa este spytat je mozne hrat CSko 1,6 na 3dfx.dll? bo nech som s tym experimentoval ako len islo zobral vzdy bud opengl32.dll zo systemovej zlozky...
...mno a este nieco...rozmyslal som teda ze ci by sa nedala zohnat 32MB 3dfx karta ktora ide aj na 1x agp /ktora?/

...
salama chalejkum
PS max fps zatial 99 ked som bol na mape sam

...sem nic a v nic se i obratim...salama chalejkum...