...co vsechno de hrat na V3 2000 AGP...

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
chalejkum

...co vsechno de hrat na V3 2000 AGP...

Příspěvek od chalejkum »

...zdarec manici...po case bloudeni na nete a problemech s mou V3 2000agp 16MB grafarnou sem narazil na oazi...

...takze co vsechno de rozchodit na V3 2000 AGP /aktivny vetrak vybran z p2 233MMX a posunud pod grafarnu/ 160MB ram a cpu celeron 800@664 /vic zakladovka neda/...
...bezim na win98 s dx8 eng...momentalne ovladace od V3 nejake klasika...

...za vase rady a postrehy budu velmi vdecny nebod po vzhlednuti titulu "vietcong mi pada" se ve mne zapalila jiskricka nadeje ze ten comp jeste pouziji i na hry :)...

PS counter strike bezi jenom na 50fps :(

salama chalejkum
...sem nic a v nic se i obratim...salama chalejkum...
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no v dnesnej dobe uz naozaj skoro nic-nepodpora kompresie textur,32-bit farieb a niektorych formatov textur robi svoje.poslednych par hier ktore ako tak bezia je myslim z roku 2004 (napr hitman3,world of warcraft).vo vseobecnosti plati ze jednoduche opengl hry sa obvykle ako-tak daju dokopat do funkcnosti,ale pokial chces skusat aj nieco pod d3d,win2000/xp a SFFT ovladac je absolutna nutnost (napr pre ten wow).najnovsia hra ktora sa da na v3 spustit je asi HL2 episode one,ale to je naozaj len mala perlicka,nic viac (je to skoro bez textur a FPS su hoodne nizko).

s celeronom664 a win98 toho vela nenavystrajas,nanajvys tak ten hitman3 (ja som to testil na celeri600 a hrat sa to dalo,aj ked privelka slast to nebola)..

mrkni sa na helppage a game guide v mojom sigu,trocha si spravis predstavu ako to dnes vyzera :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

PS counter strike bezi jenom na 50fps
Tady ale přece vůbec nejde o grafickou kartu. :roll:
chalejkum

Příspěvek od chalejkum »

ps47...no tak ten tvuj guide sem videl este minule po registracii ked mi nikdo neodpovedal...mno musim uznat ze sem ocekaval jenom tak 25% z tych her ;)...
...mno hitma3 sem este nehral :D...

xan...mno a cim to bude? ked mi konzola nebere ani prikaz r_drawviewmodel 0 ??? :D...

...dneska vecer se pustim do systemu...vyskusam co vsecko da 98cka a potom pripadne hodim 2k /aj ked ju nemam rad/ alebo zezenu p3 600 pamat a pak hodim xpcko :)...

PS reknete mi v skratce ceho je se treba drzet...bo dva dni a tolko ovladacu sem uz vyskusal ze az hruza :D
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

FAQ ti poradi dokonale.prave preto som ho napsal-aby ludia zbytocne neinstalovali rozne pokutne drivery.ovladace ktore tam niesu spomenute netreba ani skusat..
ObrázekObrázek
chalejkum

Příspěvek od chalejkum »

...praveze vsetky ovladace boli z faq;)...
...len mna mrzi ze moj zaujem si poniektori vysvetluju ako spam ;)...to nemam v zaujme...na net idem raz za cas aj to ne doma takze sa snazim rozdat rady naraz a nie po storociach...okrem toho podobny problem som riesil sam :)...

...zatial do salama alejkum :D...
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

zaujem je v pohode,a vecsina ludi si s tebou ochotne pokeca (pokial nemas napr. pokazeny caps-lock,ze jo bossik :twisted: ),ale naozaj nieje nutne pridavat rady a odpovede do x mesiacov stareho topicu ktory je navyse ukonceny vetou ok vzdavam to a kartu predavam..

okrem toho,v3 sekce je tak trocha moje kralovstvi,takze sa nedivte ked sa tu obcas prejavia moje diktatorske sklony :twisted:
ObrázekObrázek
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

na v3: nfs5,diablo2 urcite i half_life1,pak jeste muzes skusit gzdoom http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... /mapka.JPG

nebo edge http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mouac2.jpg
a dalsi pozadavky pro edge jsou 8mb videokarta s podporou open_gl coz v3 splnuje ... :)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

ps47 píše:(pokial nemas napr. pokazeny caps-lock,ze jo bossik :twisted: )
NE? :D
486 dx4
Voodoo I, II, III
chalejkum

Příspěvek od chalejkum »

...tema sa moze uzatvorit zgrcit spalit...no proste blba sekcia i otazka ktora tu uz padla...

viewtopic.php?t=1471

...salama chalejkum :)...
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..no dobre dobre,ten vietcong som otvoril,aj ked si myslim ze co mohlo byt povedane uz povedane bolo.

no zda sa ze search funguje :lol:.a sekcia bola spravna :wink:
ObrázekObrázek
chalejkum

Kde mam zadrhel PLS HELP MY

Příspěvek od chalejkum »

...mno mam stale jeden mensi problem...
...po spusteni CSka 1,5 a odehrani par kol pri vyvolani Buy menu mi to uplne zatuhne...
...neni to cskem lebo sem vyskusal snad vsecky mozne alternativy od 1,1 - 1,6...

...idem na 3dfx.dll...pri opengl32.dll nedosahujem ani spolovice fps a aj tak to pada...mno a d3d ide ale rovnako ako predchadzajuci pripad tuhne...
...chcem teda vediet z praxe ktore ovladace su najlepsie pre win98ME /som povysil :D/ + CSko /viem vsetko je to pisane v help a podobne ale absolutne ani jedno mi nepomohlo tak hladam dalsi kikx/...
...este system vie zatuhnut napriklad pri prebiehani instalacie /viete ako sa znazornuje kopirovanie ked ta obalka leti z jednej strany na druhu/ alebo pri hrani solitaire ci freecell :roll: ...

salam alejkum

PS este zostava Celeron 800@664 160MB ram SoundBlaster5.1 Win98ME opengl32.dll-mesafx atd /wgl na Halflife som skusal ale pri csku to na zaciatku zatuhne/...PLS HELP MY ehm a uz spominana Voodoo3 2000fka 16MB :)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no s niecim takym sa tazko operuje,zda sa ze nieco je hooodne spatne-problem je v tom ze to moze byt absolutne hocico-od rozmlateneho winu az po vadnu ramku..
ObrázekObrázek
chalejkum

Příspěvek od chalejkum »

ps47...mno ja neni su lama takze win to neni /som pisal ze je upgradnuty a od tej doby co som tuto masinu sprovoznil tak uz asi 4x format -nemam na nej net takze nebolo to kvoli virusom ;)/...
...okrem toho ramky boli po jednej vyberane a oskusane...u vsetkych troch to robili to iste takze usudzujem ze ani jedna neni vadna /leda zeby vsetky tri boli weg alebo vsetky tri patice by boli odpisane - ale pochybujem/...
...zvukovka tiez oskusana...po instale win a nainstalovani ovladacov /hned po cistom instale s odporucanymi ovladacmi to normalne zamrzalo pri starte...niekedy sa nenahodil ani stavovy panel so startom :roll:/ len na graficku teda ani v kompe nebola zamrzanie...
...osobne to vidim na ovladace -jedno ake /nasiel som instalacky z povodneho cd k tej grafike :D/...ale nemozem pochopit proc...
...nemoze to byt podtaktovanim procesora? /bo zakladovka bola stavana len pre Pentium2 233MMX a ja tam mam celeron 800- aj ked podla toho ake s tym mam skusenosti tuto moznost vylucujem tiez :roll: -celeron800 uz ma pomerne rovnake instrukcie ako p2 a p3/...

...ak by to bola jedna z tychto moznosti uz by som to za tu dobu zistil ale nic...
...este take nieco...ak sa daky instal program sekne /zatuhne cely komp takze install program s tym vela nema spolocne len netusim na co sa snazil v tej chvili siahnut ci na daky ovladac a to sposobilo cele zatuhnutie/ a spustim ho v nudzovom rezime nema problem s instalovanim...priebeh v pohode a hra ide :roll:...

...tzv babo rad :D...

...a to s tym CSkom...ako tuhlo...som uz pomerne odstranil...jednoduchym navolenim STAREHO BUY menu...teraz ked nakupujem tak uz to nezatuhne...ale ked pri nakupovani v slabej chvili nahodim TAB /teda skore/ opat zatuh...

...chcem sa este spytat je mozne hrat CSko 1,6 na 3dfx.dll? bo nech som s tym experimentoval ako len islo zobral vzdy bud opengl32.dll zo systemovej zlozky...

...mno a este nieco...rozmyslal som teda ze ci by sa nedala zohnat 32MB 3dfx karta ktora ide aj na 1x agp /ktora?/ :)...

salama chalejkum

PS max fps zatial 99 ked som bol na mape sam :D
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

cs1.6 vzdy berie len opengl32.dll,bud zo systemu alebo z adresara hry (tam kde je exe.tj mozes premenovat 3dfx.dll na opengl32.dll,prsknut to k csexe/hl.exe a pojde to cez to).co sa tyka agp1x,pokial viem tak ziadna 3dfx karta by nemala mat problem,ak chces 32MB kartu tak si zozen v4agp.u nas je pomerne vzacna (aj ked na aukru sa uz parkrat mihla),ja ju mozem zohnat z ebaye za cca 1000Kc plus minus..
ObrázekObrázek
chalejkum

Příspěvek od chalejkum »

ps47...a vies ze na tym premenovanim som rozmyslal? :) /teda uz raz skusal :roll:/...

...ak hovoris ze je to jedno ktoru kartu na 1xagp tak by som mozno prubol aj nieco viac...mno uvidim...teda dufam ze aspon o nieco sa mi podari zvysit fps nad minimum 50 :roll:...vlastne da sa s 3dfx kartou dosiahnut viac ako 50fps pri takto pomalom procaku? :)...

salama chalejkum

PS a pre dnesok uz toho bolo dost...idem mrknut na daku burzu ci tam nieco nevyhrabem...
Odpovědět