K : x___@x850xt AGP
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
K : x___@x850xt AGP
ahoj,
kdyby nahodou nekdo vedel o x8__@x850xt tak bych mel zajem.... hlavne ale pro AGP, coz bude nejvetsi problem...na cene bysme se snad nejak domluvili.
ssnake
kdyby nahodou nekdo vedel o x8__@x850xt tak bych mel zajem.... hlavne ale pro AGP, coz bude nejvetsi problem...na cene bysme se snad nejak domluvili.
ssnake
intel+s3+3dfx -->> amd+nv -->> amd+ati -->> intel+ati -->> intel+nv -->> intel+intel -->> intel+amd -->> intel+nv
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o jednej by som vedel.vysla by ta na necelych 4000Kc (musel by som prebit par ponuk,ale viac by to iste nebolo).
mas zaujem?Sapphire ATI Radeon X800 GTO
Grafický čip: R430 400MHz
Pamäť:
256MB GDDR3 980MHz 256BIT
Výstup:
1 x DVI, 1x D-Sub, TV-Out
Kupovana 21.4.2006,je na nej flashnuty povodny upraveny BIOS kvoli odomknutiu na 16pip.
Karta dala na mojej zostave so Zalmanom VF900Cu 450/1030 3DMark05 5400b. s referencnim chladicom 430/1020 3DMark05 5200b.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ebay ne? Jedna pěkná by tam byla
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
na ebay jsem se samozrejme taky dival a vzpomel jsem si na Tebe ze z ebaye objednavas...tak x800gto vypada taky dobre ale 4k uz se mi zda dost resp. tolik asi na ni mit nebudu, vice uvidim zitra, zatim dikps47 píše:nee,tato konkretna je z SK.ale ebay by samozrejme tiez prichadzal do uvahy (akurat neviem odhadnut ako to vyzera s cenami)..nicmene,ak mi Ssnake povie max komplet cenu,mozem skusit aj tu z ebaye.
intel+s3+3dfx -->> amd+nv -->> amd+ati -->> intel+ati -->> intel+nv -->> intel+intel -->> intel+amd -->> intel+nv
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
myslis ze by sla odemknout? ikdyz 60 liber je vpoho (*44=2640) + posta + provize...ale ma tam UK onlyps47 píše:ok.toto by asi bolo za celkom slusnu cenu.
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
no tak jsem zapremyslel a upgrade asi odlozim nebo prejdu na pcie...tam jsou mnohem lepsi ceny...ale i tak - kdyby mel nekdo neco na agp@x850xt tak by byla porad sance na domluvups47 píše:..no ak chces silou-mocou platit colnikom pivo..